Νέο App από το Cinque Wine Deli Bar!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβρουαρίου 2023
Νέο App από το Cinque Wine Deli Bar!

Πώς θα ήταν, αν με ένα μόνο κλικ, εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού σου όλη η Cinque Wine Deli Bar εμπειρία; Το νέο App του Cinque, είναι γεγονός! Μέσω το Play Store, η εφαρμογή Cinque Wine Bars, γίνεται δική σου και αμέσως ανοίγεται μπροστά σου όλος ο μαγικός κόσμος του κρασιού!

Το Cinque για ακόμα μια φορά καινοτομεί και πρωτοπορεί στον χώρο του κρασιού, εκπαιδεύοντας το πιστό κοινό του να μη συμβιβάζεται σε τίποτα λιγότερο από το τέλειο! Η εφαρμογή, διατίθεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να περιηγηθεί σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται! Από το κάνει την κράτησή του για την επόμενη επίσκεψη στο αγαπημένο του Cinque, να κλείσει μια από τις εμπειρίες γευσιγνωσίας που προσφέρει όλη η ομάδα του Cinque, να λάβει την επιβράβευση από το πρόγραμμα loyalty αλλά και να μαθαίνει όλα τα τελευταία νέα και τα επερχόμενα events για το αγαπημένο του μέρος στην Πρωτεύουσα!

To Cinque Wine Deli Bar έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη έχοντας επιτύχει να πρωτοπορεί πάντα και να κρατάει το αγαπητό κοινό του σε «εγρήγορση». Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες του ανά τον κόσμο, είχαν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το Cinque Wine Deli Bar και να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με το αγαπημένο τους ποτό! Τώρα, με την εφαρμογή Cinque Wine Bars, όλη η εμπειρία έρχεται στο κινητό τους όπου κι αν βρίσκονται!

Cinque_Wine Tasting

Η επιτυχία του Cinque Wine Deli Bar έχει ταξιδέψει εκτός συνόρων και έχει γίνει το κέντρο των wine lovers απ’ όλο τον κόσμο! Καθόλου τυχαίο που για έβδομη συνεχή χρονιά βρίσκεται στην κορυφή του TripAdvisor, με τον κόσμο να το επιβραβεύει και να του δίνει ολοένα και μεγαλύτερο κίνητρο για εξέλιξη! Με διαρκή όρεξη για καινοτομία και «out of the box» τρόπο σκέψης, έχει επιτύχει να είναι μοναδικό στο είδος του, απέχοντας πολύ από τον ανταγωνισμό.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Cinque Wine Deli Bar, δίνει μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Ο συνεργάτης franchisee του Cinque, αποκτά το πιο αγαπητό wine bar της Ελλάδας, εισέρχεται δυναμικά στην τουριστική και urban αγορά, διασφαλίζει πολλαπλές πηγές εσόδων και φυσικά μια μεγάλη πελατειακή βάση που προέρχεται απ’ όλο τον κόσμο!

Αν λοιπόν, είσαι παθιασμένος wine lover και ψάχνεις τον τρόπο για να κάνεις το hobby σου επάγγελμα, το Cinque Wine Deli Bar, σου έχει τη λύση! Μπες στην ομάδα και κάνε το δικό σου Cinque το επόμενο στέκι για το οποίο θα μιλάει όλος ο κόσμος!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR