Νέα συνεργασία Γρηγόρης – Wolt

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία Γρηγόρης – Wolt

Τη νέα συνεργασία του με τη Wolt ανακοίνωσε ο Γρηγόρης, με στόχο να φέρει στην πόρτα των χρηστών της online πλατφόρμας delivery, μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μέσα σε λίγα λεπτά. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο και ήδη πάνω από 85 καταστήματα Γρηγόρης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt.

Ο Γρηγόρης έρχεται ακόμα πιο κοντά στους πολυάριθμους φίλους της δημοφιλούς αλυσίδας εστίασης, αφού οι χρήστες της Wolt έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα αλμυρών και γλυκών προτάσεων που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Γρηγόρης. Ξεχωρίζουν τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, οι φυσικοί χυμοί, οι παραδοσιακές πίτες, οι δροσερές σαλάτες, τα ευφάνταστα σάντουιτς και τα λαχταριστά γλυκίσματα που παρασκευάζονται καθημερινά σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης, πάντα φρεσκοφτιαγμένα και από ποιοτικές πρώτες ύλες.

Με ένα κλίκ στην πόρτα τα γευστικά προϊόντα Γρηγόρης

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τις ώρες λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος Γρηγόρης που εξυπηρετεί την περιοχή τους και οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω κάρτας και με μετρητά. Οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής της Wolt. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, αξιοποιώντας το φιλικό προς τον χρήστη μενού που συνοδεύεται από φωτογραφίες, χαρακτηριστικά και περιγραφή του προϊόντος.

Μέσα από τη συνεργασία τους, ο Γρηγόρης και η Wolt συνδυάζουν την ταχύτητα και την ακρίβεια σε κάθε παραγγελία που προσφέρει η πλατφόρμα, με τα γευστικά προϊόντα Γρηγόρης, που οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν γρήγορα και εύκολα στην πόρτα τους, με ένα «κλικ».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ