Νέα συνεργασία του CUP&GO με το efood

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2020
Νέα συνεργασία του CUP&GO με το efood

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της online πλατφόρμας του efood τον εκλεκτό καφέ και τα λαχταριστά προϊόντα του CUP&GO, απολαμβάνοντάς τα στο σπίτι ή το γραφείο!

cup-and-go-franchise-katastima-estiasi

Το CUP&GO πρεσβεύει ό,τι ακριβώς μαρτυρά και το όνομά του. Είναι η ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση εν… κινήσει! Η πρώτη αλυσίδα κινητών καταστημάτων στην Ελλάδα, με εντυπωσιακά λεωφορεία – καντίνες που ταξιδεύουν σε όποια περιοχή επιθυμεί ο franchisee. Το κινούμενο CUP&GO μπορεί να στηθεί, σε τουριστικές περιοχές, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα. Οποιοδήποτε σημείο αποτελεί πέρασμα, γίνεται αυτομάτως ιδανικό για το CUP&GO! Επομένως, ο συνεργάτης του CUP&GO έχει την ευχέρεια να μετακινεί το υπερπολυτελές και πλήρως λειτουργικό και αυτόνομο λεωφορείο του σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

cup-and-go-franchise-kantina-leoforio

Το CUP&GO μας συστήθηκε φέτος στην πόλη της Δράμας. Στο φυσικό κατάστημα, ο πελάτης απολαμβάνει ιταλικό καφέ Bianco, φαγητό και γλυκό. Τα απογεύματα μετατρέπεται σε sports café όπου παρέες παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες πίνοντας φρέσκια Jonnies μπύρα.  Είναι το στέκι της παρέας. Ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο ο καθένας όλες τις ώρες της ημέρας μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Tο εντυπωσιακό λεωφορείο – καντίνα του CUP&GO έχει ήδη ξεκινήσει να «παρκάρει» και σε άλλες περιοχές μέσω συνεργασίας franchise. Στο 12o χλμ. Δράμας – Καβάλας, έξω από γνωστό πολυκατάστημα θα βρείτε το πολυτελές CUP&GO, το οποίο κυριολεκτικά σφύζει από ζωή! Εργαζόμενοι, περαστικοί, όλοι το επιλέγουν για μια γρήγορη, γευστική στάση!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του CUP&GO, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CUP&GO