Νέα συνεργασία του CUP&GO με το BOX

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Δεκεμβρίου 2020
Νέα συνεργασία του CUP&GO με το BOX

Το CUP&GO για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της νέας εποχής. Tώρα, μπορούμε να παραγγείλουμε τον ποιοτικό καφέ και τα λαχταριστά προϊόντα του CUP&GO μέσω BOX, απολαμβάνοντάς τα στο σπίτι ή το γραφείο!

cup&go-franchise-bus-estiasi1

Η λέξη καινοτομία είναι χαραγμένη στο DNA του CUP&GO, καθώς οι Ιδρυτές του μας σύστησαν την πρώτη αλυσίδα κινητών καταστημάτων στην εστίαση, ειδικά τώρα που η ανάγκη να βρισκόμαστε σε ανοιχτούς χώρους είναι πιο έντονη από ποτέ. Το CUP&GO λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες του, να αποκτήσουν το δικό τους πολυτελές food truck, το οποίο μπορούν να τοποθετήσουν σε όποια περιοχή επιθυμούν, αυξάνοντας τα κέρδη τους. Τουριστικές περιοχές, κεντρικές οδικές αρτηρίες, βιομηχανικές περιοχές, όλα αυτά αποτελούν ιδανικά σημεία για να «παρκάρει» το εντυπωσιακό, πλήρως λειτουργικό και αυτόνομο λεωφορείο – καντίνα CUP&GO.

cup&go-franchise-estiasi

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο λεωφορείο – καντίνα CUP&GO έχει σταθμεύσει στο 12ο χλμ. Δράμας – Καβάλας, έξω από γνωστό πολυκατάστημα, δίνοντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους, περαστικούς και ταξιδιώτες να απολαύσουν ιταλικό καφέ Bianco και λαχταριστά σνακ, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους.

cupgo-franchise-match-time-estiasi

Οι ιδρυτές του CUP&GO, έχοντας χρόνια εμπειρίας τόσο στην εστίαση, όσο και στον τομέα των κατασκευών, γνωρίζουν ακριβώς τι ζητά o συνεργάτης. Διαθέτοντας τα απαραίτητα εργαλεία, τον υποστηρίζουν απόλυτα και παρέχουν ευελιξία ώστε να αποκτήσει τον τύπο της επιχείρησης που επιθυμεί. Είτε επιλέξει τη δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος, είτε το food truck, ο franchisee λαμβάνει πλήρη υποστήριξη και τα απαραίτητα εφόδια για τη δημιουργία της δικής του επιτυχημένης επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CUP&GO