Νέα πρόταση συνεργασίας franchise Coffee Berry με σταδιακή αποπληρωμή της αρχικής επένδυσης

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουλίου 2024

Το δίκτυο franchise Coffee Berry προσφέρει μία νέα πρόταση συνεργασίας με σταδιακή αποπληρωμή για τον συνεργάτη franchisee. Η νέα πρόταση απευθύνεται σε ανθρώπους με μικρό αρχικό κεφάλαιο, που θέλουν να κάνουν τη δική τους επιχείρηση για να εργαστούν. H Coffee Berry ενισχύει την προσπάθεια τους έμπρακτα σε οικονομικό και λειτουργικό επίπεδο. Η πρόταση μειώνει σημαντικά το σύνολο του απαιτούμενου κεφαλαίου από τον συνεργάτη (έχοντας προβλέψει κεφάλαιο κίνησης & λοιπά πρώτα έξοδα) και συμβάλει στην δημιουργία μακροχρόνια βιώσιμων επιχειρήσεων και στην επιχειρηματική ανέλιξη των νέων franchisees.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την αρχική επένδυση με μακροχρόνιους διακανονισμούς ώστε μέρος της αρχικής επένδυσης να αποπληρωθεί με την εξέλιξη των ετών μέσα από τη λειτουργική δραστηριότητα του κατ/τος. Η πρόταση έχει σχεδιαστεί σε άκρως ρεαλιστική βάση, χωρίς ψιλά γράμματα. Θέλουμε ο υποψήφιος συνεργάτης να έχει ολοκληρωμένη εικόνα, χωρίς εκπλήξεις.

Η πρόταση αυτή διακρίνεται στους εξής άξονες:

• Ο συνεργάτης εντοπίζει, σε συνεργασία με την Coffee Berry, το ακίνητο αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρίας στην επιλογή σημείων που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια ελκυστική απόδοση.
• Η Coffee Berry εγκρίνει το σημείο, σχεδιάζει εμπορικά το κατάστημα και συστήνει την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.
• Ο συνεργάτης αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό βάσει εμπορικού σχεδιασμού της Coffee Berry, αξιοποιώντας τις οικονομίες κλίμακας του δικτύου.
• Ο συνεργάτης, για την υποστήριξη που λαμβάνει στην αρχική του επένδυση, καταβάλει μηνιαία δόση μέσω μακροπρόθεσμου διακανονισμού με την εταιρεία Coffee Berry, βασισμένη σε αναλυτικό και ρεαλιστικό business plan με λεπτομερή ανάλυση και κόστη.

Το δίκτυο Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE MARKETING 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Η Coffee Berry σήμερα αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία Street Cafe, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Έχοντας ταυτιστεί με τη διανομή καφέ και με εμπειρία και τεχνογνωσία 25 ετών, η Coffee Berry μπορεί να δηλώνει ότι γνωρίζει τον καφέ. Η ιδιαίτερη αισθητική των καταστημάτων, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση εργαλείων πώλησης merchandise, οδηγεί σε αυθόρμητες και συμπληρωματικές πωλήσεις, πολλαπλές ροές εσόδων και κυρίως διασφαλίζει την επαναληψιμότητα και πιστότητα των πελατών.

Διεθνής ανάπτυξη με 220 καταστήματα σε 5 χώρες

Το δίκτυο franchise της Coffee Berry αριθμεί περισσότερα από 220 καταστήματα σε 5 χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Γερμανία, μέσα σε μόλις 7 χρόνια! Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, στρατηγικής και τεχνογνωσίας. Πρωταγωνιστικά συστατικά του δημιουργήματος αυτού είναι το εξαιρετικό προϊόν, το διαφοροποιημένο design concept των καταστημάτων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το δίκτυο Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE MARKETING 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η Coffee Berry χρησιμοποίησε πολλαπλά εργαλεία και μέσα για την προώθηση του franchising, με σαφή επικοινωνιακό λόγο και με σαφές μήνυμα, στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό και σε αρμονία με τη γενικότερη επικοινωνιακή της στρατηγική.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY