Νέα πικάντικη «άφιξη» στο μενού της l’ artigiano

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιανουαρίου 2020
Νέα πικάντικη «άφιξη» στο μενού της l’ artigiano
Νέα πικάντικη «άφιξη» στο μενού της l’artigiano
Στο όνομα Piccante «ακούει» η νέα «άφιξη» της l’artigiano, που ήρθε για να ενθουσιάσει τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων.
Ειδικότερα, η spicy πίτσα Piccante με την υπογραφή της l’artigiano, αποτελεί συνώνυμο μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας, με πρωταγωνιστή το ιδιαίτερο ιταλικό σαλάμι spianata, που της προσδίδει μια πικάντικη νότα, μετατρέποντας την κάθε μπουκιά σε μια “έκρηξη” γεύσης.
Την απόλαυση ολοκληρώνουν η πιπεριά Φλωρίνης, η φρέσκια πράσινη πιπεριά, αλλά και η λαχταριστή, κρεμώδης μοτσαρέλα.
Τα αυθεντικά υλικά προέλευσης που χρησιμοποιεί η l’artigiano, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με το Italian comfort food, αποτελούν πηγή έμπνευσης για νέες λαχταριστές δημιουργίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
Λίγα λόγια για τη l’artigiano:
Η l’artigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 19 καταστήματα.

Στο όνομα Piccante «ακούει» η νέα «άφιξη» της l’ artigiano, που ήρθε για να ενθουσιάσει τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων.

Ειδικότερα, η spicy πίτσα Piccante με την υπογραφή της l’ artigiano, αποτελεί συνώνυμο μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας, με πρωταγωνιστή το ιδιαίτερο ιταλικό σαλάμι spianata, που της προσδίδει μια πικάντικη νότα, μετατρέποντας την κάθε μπουκιά σε μια “έκρηξη” γεύσης. Την απόλαυση ολοκληρώνουν η πιπεριά Φλωρίνης, η φρέσκια πράσινη πιπεριά, αλλά και η λαχταριστή, κρεμώδης μοτσαρέλα.

Τα αυθεντικά υλικά προέλευσης που χρησιμοποιεί η l’artigiano, η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με το Italian comfort food, αποτελούν πηγή έμπνευσης για νέες λαχταριστές δημιουργίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Λίγα λόγια για τη l’artigiano

Η l’ artigiano ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας τις τιμές προσιτές για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 19 καταστήματα.