Νέα καταστήματα Pizza Fan στην Πετρούπολη και το Μενίδι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2020
Νέα καταστήματα Pizza Fan στην Πετρούπολη και το Μενίδι

Δύο νέα καταστήματα Pizza Fan άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό, σε δύο γειτονιές της Αθήνας που… αγαπούν το καλό φαγητό. Tα νέα καταστήματα της ελληνικής αλυσίδας, που αναπτύσσεται μέσω franchising, βρίσκονται στην Πετρούπολη και το Μενίδι.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο είναι στην περιοχή της Κηπούπολης, Περικλέους 44, που είναι αποτέλεσμα της ήδη επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας στην Πετρούπολη και το δεύτερο στο Μενίδι, Λεωφόρος Φιλαδελφείας 65, που είναι μετεγκατάσταση από προηγούμενη διεύθυνση στην ίδια περιοχή.

pizza fan franchise

Θέλοντας να είναι κοντά στην παρέα, στη γειτονιά, στην οικογένεια, στους νέους  η Pizza Fan έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων για να επιτύχει τους καλύτερους χρόνους παράδοσης και να δώσει σε όλους πρόσβαση για παραλαβή από το κατάστημα σε ακόμα καλύτερες τιμές.

Προσφέρει έναν εξαιρετικά πλούσιο κατάλογο προϊόντων με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην ποικιλία, την καινοτομία, τις πρωτοποριακές συνταγές αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές, ενώ μοιράζεται με όλους τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας σαν ένας φίλος της διπλανής πόρτας.

Με 77 καταστήματα στην Ελλάδα και 2 στην Κύπρο η Pizza Fan είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα έχοντας μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της εστίασης από το 1996.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN