Νέα καταστήματα Coffee Berry σε Δράμα, Ηράκλειο Κρήτης και Καλαμάτα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Αυγούστου 2017
Νέα καταστήματα Coffee Berry σε Δράμα, Ηράκλειο Κρήτης και Καλαμάτα!

Η Νο1 αλυσίδα street cafe, μετά την επιτυχημένη λειτουργία της σε Αθήνα και Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising και σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας όπως η Δράμα, το Ηράκλειο Κρήτης και η Καλαμάτα.

Η Δράμα υπήρξε ο πρώτος σταθμός της Coffee Berry για την επαρχία, με το κατάστημα να σημειώνει μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Επόμενος σταθμός είναι η Καλαμάτα με το κατάστημα να εγκαινιάζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου και ακολουθεί το Ηράκλειο Κρήτης με 2 καταστήματα.

Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, οι ανταγωνιστικές τιμές, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα με ζήτηση από διαφορετικά κοινά κάθε ώρα της ημέρας, η καινοτομία και η διαρκής εξέλιξη που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, συμβάλλουν σημαντικά στην ανοδική πορεία της Coffee Berry και στην ταχύτατη επέκταση του δικτύου σε κάθε γωνιά της χώρας και όχι μόνο.

Η ομάδα των Coffee Berry αναζητά τους κατάλληλους συνεργάτες, που με τη σωστή καθοδήγηση τους θα παραλάβουν και θα λειτουργήσουν μια έτοιμη επιχείρηση υψηλών προδιαγραφών, η οποία φέρει όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY