Νέα καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος: «Εδώ, το καλό είναι για όλους»

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρτίου 2023
Νέα καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος: «Εδώ, το καλό είναι για όλους»

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο ότι «εδώ, το καλό είναι για όλους».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στην ΑΒ πιστεύουμε ότι καλό φαγητό, είναι το φαγητό που είναι καλό για όλους. Για αυτούς που το απολαμβάνουν. Για εκείνους που το φτιάχνουν. Για το περιβάλλον. Για το μέλλον μας. Και αυτό το φαγητό φροντίζουμε να φέρνουμε κάθε μέρα στο τραπέζι σας!

Καλό για εμένα, σημαίνει καλό για τον τόπο μου καθώς στην ΑΒ προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα από κάθε σημείο της χώρας μας. Το 90% των παραγωγών μας είναι Έλληνες και μας τροφοδοτούν με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από περιοχές που φημίζονται για την παραγωγή τους. Μέσω των μακροχρόνιων συνεργασιών που έχουμε χτίσει με τους παραγωγούς μας, συμβάλλουμε σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και παράλληλα εκπαιδεύουμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μεθόδους παραγωγής που εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα στα προϊόντα μας.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Καλό για εμένα, σημαίνει καλό για την υγεία μου και τον πλανήτη καθώς στην ΑΒ προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να κάνουν υγιεινές και βιώσιμες επιλογές που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη. Και το πετυχαίνουμε, ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη τροφίμων και υποστηρίζοντας την κυκλική οικονομία μέσω καινοτόμων ενεργειών. Έχουμε ενεργό ρόλο στη διατήρηση ενός κόσμου με καθαρές θάλασσες και με μικρότερη επιβάρυνση στην γη και στο νερό μας.

Καλό για εμένα, σημαίνει και εύκολα δικό μου καθώς στην ΑΒ προσφέρουμε στους πελάτες μας έξυπνες και γρήγορες τεχνολογικές λύσεις, εύκολη πρόσβαση σε γευστικές προτάσεις για την καθημερινότητά τους και υπηρεσίες που τους διευκολύνουν εντός κι εκτός καταστημάτων βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο. Είτε περπατώντας μόνο μερικά βήματα προς το κοντινότερο κατάστημα ΑΒ «Shop & Go», είτε με ένα κλικ στο ΑΒ Eshop, φροντίζουμε να δίνουμε στους πελάτες μας κάθε μέρα την επιλογή του να κάνουν τα ψώνια τους γρήγορα και εύκολα.

Καλό για εμένα, σημαίνει επίσης, κερδίζω κάθε μέρα καθώς στην ΑΒ πιστεύουμε ότι η ποιότητα θα πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Γι’ αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να εξοικονομούν περισσότερα, προσφέροντάς τους υψηλή ποιότητα και ποικιλία σε προσιτή αξία κάθε μέρα μέσω προσφορών και προωθητικών ενεργειών, προϊόντα με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ σε χαμηλή τιμή κάθε μέρα και επιβράβευση για τα καθημερινά τους ψώνια μέσω του προγράμματος πιστότητας AB Plus. ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.