Νέα INGLOT σε Ρόδο και Ρέθυμνο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2019
Νέα INGLOT σε Ρόδο και Ρέθυμνο

Ακόμα 2 μέλη προστίθενται στην οικογένεια της INGLOT, αυτή τη φορά στο νησί της Ρόδου και την Κρήτη! Στην Πλατεία Κύπρου 3, στο Μανδράκι αλλά και στην οδό Αρκαδίου 115 στο Ρέθυμνο, στο εξής το κοινό βρίσκει τα ευρωπαϊκής κατασκευής καλλυντικά της εταιρείας, σε value for money τιμές!

inglot-franchise

Όλα τα προϊόντα της INGLOT βασίζονται σε πρωτοποριακές φόρμουλες από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και σε προσιτές τιμές. Και τα 13 καταστήματα της αλυσίδας είναι στημένα σαν makeup bars, όπου οι πελάτες δοκιμάζουν ελεύθερα! Μάλιστα, η INGLOT έχει αγαπηθεί τόσο από τους makeup artists, όσο και από το κοινό, καθώς λανσάρει το Freedom system, μια value for money ιδέα που απέδωσε καρπούς! Μία μαγνητική παλέτα χρησιμεύει σαν βάση συλλογής χρωμάτων για κάθε πελάτη που περιηγείται στο κατάστημα και συλλέγει από τους πάγκους τα αγαπημένα του χρώματα. Η παλέτα μένει για πάντα και μπορεί να γεμίζει κάθε φορά με νέα χρώματα!

inglot-cosmetics

Το πρώτο INGLOT άνοιξε στην Ελλάδα το 2012 από τον όμιλο Χυτήρογλου. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 13 καταστήματα σε Γλυφάδα, The Mall Athens, Χαλάνδρι, Metro Mall, Athens Heart Mall, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο, Πειραιά, Ρόδο, Ρέθυμνο και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise.