Νέα επιχειρηματική πρόταση από το Hans & Gretel

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουνίου 2020
Νέα επιχειρηματική πρόταση από το Hans & Gretel

Το πιο… παραμυθένιο franchise της ελληνικής αγοράς, το Hans & Gretel, παρουσιάζει μία νέα επιχειρηματική πρόταση. Ανταποκρινόμενο στις νέες ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς, λανσάρει ένα νέο format καταστήματος το οποίο μπορεί να στεγαστεί σε ακίνητα 30-50 τ.μ., με την αρχική επένδυση να ξεκινά από τα 70.000 ευρώ.

hans & gretel franchise

Σχεδιάστηκε για να αξιοποιήσει τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό. Επιπροσθέτως, το νέο format του Hans & Gretel μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away. Το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel είναι μάλιστα γεγονός, και βρίσκεται υπό κατασκευή στην περιοχή της Καλλιθέας.

hans & gretel franchising

Το Hans & Gretel στην μετά την πανδημία εποχή συνεχίζει ακάθεκτο την εντυπωσιακή του πορεία με το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα, τη δική τους πύλη στον παραμυθένιο κόσμο της ιστορίας των αδελφών Grimm απέκτησαν η Λεμεσός και ο Πρωταράς στην Κύπρο και το Ντίσελντορφ.

Για το δικό σου Hans & Gretel, πάτησε εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL