Νέα επιχειρηματική αρχή με το franchise του AB Βασιλόπουλος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπτεμβρίου 2020
Νέα επιχειρηματική αρχή με το franchise του AB Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με εγγύηση το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σύγχρονες υποδομές και τις συνέργειες που έχει αναπτύξει με προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία τόσο για τους επιχειρηματίες στο λιανεμπόριο τροφίμων, όσο και για νέους που θέλουν να ξεκινήσουν τη δραστηριοποίηση στον κλάδο.

ab-shop-and-go-franchise

Το σήμα ΑΒ Shop & Go αποτελεί την πρόταση της AB για το κατάστημα ευκολίας που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες άμεσης κατανάλωσης, τις ανάγκες αναπλήρωσης καθημερινών αγορών αλλά και όποια άλλη έκτακτη ανάγκη προκύπτει. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

ab-food-market-franchise

Το ΑΒ Food Market είναι το μοντέλο επιτυχίας στην περιφέρεια. Έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Διαθέτει τον οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μέσης έκτασης καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, σε προσιτές για όλους τιμές. Με χώρους πώλησης από 300 τ.μ. έως 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις πάρκινγκ για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

ab-food-market-franchise2

Η ΑΒ υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των συνεργατών της για την αρχική επένδυση, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας. Εξειδικευμένη ομάδα. Με βασικά συστατικά τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας και τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία της, προσφέρει δυνατότητες επένδυσης franchising που δημιουργούν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Για την πρόταση franchise του AB Food Market, μπες εδώ .

Για την πρόταση franchise του AB Shop & Go, μπες εδώ .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.