Ένας χρόνος… απόλαυσης για το Mailo’s The Pasta Project

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2020
Ένας χρόνος… απόλαυσης για το Mailo’s The Pasta Project

To Μailo’s The Pasta Project το π­­ιο νόστιμο στέκι του Κολωνακίου έχει γενέθλια. Κλείνει έναν χρόνο… απόλαυσης και το γιορτάζει με τους πιστούς του φίλους. Συνδυάζοντας τη μαγεία της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food λογική το Μailo’s The Pasta Project αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση franchise, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία η βόλτα και ο περίπατος έχουν μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

mailos pasta project franchising 2

Όλοι είμαστε πελάτες του Mailo’s The Pasta Project

To Mailo’s The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους. Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει στον franchisee ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, καθώς η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα  δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…

mailos pasta project franchising 3

Η επιτυχία του Mailo’s The Pasta Project αποδεικνύεται, φυσικά, από τις ουρές που σχηματίζονται καθημερινά, από πολύ νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα, έξω από το κατάστημα στο Κολωνάκι. Όταν όλες οι ώρες λειτουργίας είναι ώρες αιχμής, η κερδοφορία και η ρευστότητα της επιχείρησης είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, που εξασφαλίζει το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης franchise Mailo’s The Pasta Project.

Μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του Mailo’s The Pasta Project εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT