Ένα event όλο λάμψη με την υπογραφή της Angelopoulos Hair Company

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Μαρτίου 2018
Ένα event όλο λάμψη με την υπογραφή της Angelopoulos Hair Company

Η ANGELOPOULOS HAIR COMPANY ξέρει να ξεχωρίζει! Γιατί, όχι μόνο προσφέρει τις πιο επαναστατικές και αποτελεσματικές θεραπείες μαλλιών αλλά και γιατί ξέρει να διοργανώνει εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

Στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από την Angelopoulos hair Brazilian keratin σε συνεργασία με την Colorbrand ένα εντυπωσιακό show  στο TOKYO Theater Athens.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα για την κολεξιόν 2018, αλλά και η επαναστατική νέα μέθοδος Βrazilian Κeratin από Βραζιλιάνους με θεραπείες Sweet Hair Professional Greece.

Στυλίστες από την Δανία με τα μοναδικά προϊόντα και Εργαλεία HH Simonsen  παρουσίασαν live χτενίσματα και κουρέματα με ροκ διάθεση, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν δημιουργίες υψηλής ραπτικής αποκλειστικά σε avant-premièr, υπό την συνοδεία ποτού και Dj.

Ένα μοναδικό σεμινάριο με όλες τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της κομμωτικής και ένα εντυπωσιακό show μόδας χάρισαν μια λαμπερή βραδιά με την υπογραφή της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY.