Mon Kooloor: Το Νέο Επι-Κω Κατάστημα είναι εδώ!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Απριλίου 2024
Mon Kooloor: Το Νέο Επι-Κω Κατάστημα είναι εδώ!

Το νέο κατάστημα του Mon Kooloor στην οδό Μεροπίδος 1 στην Κω άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 30 Απριλίου 2024. Με ανακοίνωση στα social media της εταιρείας έγινε η έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος franchise του Mon Kooloor, το οποίο επεκτείνει όλο και περισσότερο το δίκτυό του σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το κατάστημα προσέφερε στο κοινό που το επισκέφθηκε τα λαχταριστά προϊόντα του, με τα πιο διάσημα να είναι τα καθημερινά φρεσκοψημένα κουλούρια, τους δροσερούς χυμούς του και, φυσικά, δωρεάν καφέ για να γιορτάσουν όλοι μαζί το πρώτο Mon Kooloor κατάστημα στο νησί!

Για ακόμη μια φορά, το Mon Kooloor αναδεικνύει τη θέση του ως ολοκληρωμένη πρόταση στην εστίαση, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Το Mon Kooloor επικεντρώνεται στο δημοφιλές κουλούρι Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας 3 καταστήματα σε 1, καθώς αναπτύσσει επιτυχημένα 3 διατροφικά concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice bar) καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες στην αγορά της καφεστίασης.

 

Νέο κατάστημα Mon Kooloor Κως

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην εστίαση

Η πρόταση franchise του Mon Kooloor περιλαμβάνει:

  • Διαχρονικό concept. Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση & συνεχή υποστήριξη. Βασίζοντας την επιτυχία του τόσο στο προϊόν όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, το Mon Kooloor επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες του. Έτσι, εξασφαλίζει την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.
  • Δοκιμασμένο μοντέλο. Ξεκινώντας με πιλοτικά καταστήματα το 2014, το Mon Kooloor έθεσε τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Χάρη στη λειτουργία αυτών των καταστημάτων, η εταιρεία βοηθάει τον μελλοντικό franchisee να διαπιστώσει μόνος του πως διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το απαραίτητο κεφάλαιο.
  • Ευέλικτο franchise με 3 τύπους καταστημάτων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.
  • Με το κλειδί στο χέρι. Το Mon Kooloor βοηθάει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη , αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα και βοηθούν τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας να ανοίξει το δικό του Mon Kooloor μέσα σε μόλις 2 μήνες.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου που εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Νέο κατάστημα Mon Kooloor Κως

Στην πολυετή πορεία του, το Mon Kooloor έχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες πουαπέσπασαν μια σειρά 7 βραβείων στα Bakery & Pastry Awards 2024, καθιστώντας την εταιρεία ηγέτη στον τομέα των εξειδικευμένων καταστημάτων εστίασης. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Ένα εξαιρετικά καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μοντέλο, που συνδυάζει υψηλή ποιότητα προϊόντων με ένα μοναδικό service etiquette.
  • Τις σύγχρονες υποδομές που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα των franchisees, χτίζοντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με εταιρείες-πρότυπα, ενισχύοντας την εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Τη συνεχή εξέλιξη του προϊοντικού μείγματος, παραμένοντας σταθεροί στα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του concept.
  • Την ευέλικτη και λιτή δομή διοίκησης.

 

Το μοντέλο λειτουργίας τoυ Mon Kooloor έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικό απέναντι στις προκλήσεις της εποχής, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρη η συμβολή του στην αξιοπιστία του θεσμού του franchising, αλλά και στην προσέλκυση ποιοτικών franchisees, κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας όλων των συστημάτων franchise.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR