Μια νόστιμη και δροσιστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους στο DAVINCI ARTISAN GELATO

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαρτίου 2017
Μια νόστιμη και δροσιστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους στο DAVINCI ARTISAN GELATO

Οι υπέροχες γευστικές και μοναδικές προτάσεις που μας χαρίζει το λαχταριστό και φρέσκο gelato, περιμένουν να υποδεχτούν το κοινό στην υπερσύγχρονη gelateria DAVINCI ARTISAN GELATO. Ο συνδυασμός ποιοτικών ελληνικών προϊόντων με ιταλικές συνταγές το καθιστά περιζήτητο, με όλο και περισσότερο κόσμο να εντάσσεται στο διαρκώς αυξανόμενο fan club του, προσφέροντας μια δροσιστική και πεντανόστιμη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Τα DAVINCI δραστηριοποιούνται σε μια δυναμική αγορά, με πελατειακό κοινό κάθε ηλικίας και με προϊόντα που έχουν ζήτηση κάθε στιγμή της ημέρας. Η…. μαγεία των gelato, των γλυκισμάτων, της σοκολάτας, οι απολαυστικές γεύσεις, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις, συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας επένδυσης που ξεπερνά την εποχικότητα του προϊόντος.


Τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, η υψηλή ζήτηση, η ισχυρή επωνυμία, το ξεχωριστό προϊόν και ο μοναδικός χώρος, αναδεικνύουν το DAVINCI ARTISAN GELATO σε ένα από τα πιο ελκυστικά πεδία δραστηριοποίησης για νέους επιχειρηματίες και υποψήφιους franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DAVINCI GELATO