Μια fiesta, πιο Bufala Gelato από ποτέ!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιουνίου 2019
Μια fiesta, πιο Bufala Gelato από ποτέ!

Είναι γεγονός! Η αλυσίδα με το πάντοτε φρέσκο και γευστικό παγωτό ημέρας, γιορτάζει και καλεί τους μικρούς και μεγάλους του φίλους να το επισκεφθούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο κατάστημα της Βούλας.

Μουσική από dj’s, face paint και μπουφέ με εκλεκτά σνακ θα είναι μόνο κάποιες από τις πολλές εκπλήξεις της Δευτέρας.

bufala gelato

Έχει αδιαμφισβήτητα κερδίσει μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά του κοινού. Γιατί προσφέρει μοναδικά προϊόντα που μυρίζουν φρεσκάδα και αναδίδουν αρώματα που μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Το λαχταριστό παγωτό από βουβαλινό γάλα ή αγελαδινό και ανθόγαλα, πάντοτε κορυφαίας ποιότητας, τα Buffle Cone, Open Buffle και Cold Stone συνθέτουν μια προϊοντική γκάμα που καθημερινά λατρεύεται από εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες καθημερινά.

Τι σημαίνει η Bufala συνεργασία για τον Franchisee;

Με εμπειρία 25 ετών στην εστίαση, οι συντελεστές του Bufala Gelato έχουν δημιουργήσει κάθετες δομές υποστήριξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι franchisees προμηθεύονται τις πρώτες ύλες τους οικονομικά και άμεσα. Διότι η Bufala Gelato είναι μια οικογένεια με ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, που δίνει την επιλογή εναλλακτικών τύπων καταστημάτων, προσαρμοσμένων στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε αγοράς.

bufala gelato franchise

Οι τυποποιημένες διαδικασίες του δικτύου λύνουν τα χέρια του νέου συνεργάτη, καθώς ο ίδιος μπαίνει σε μια οικογένεια, στην οποία όλα είναι «τακτοποιημένα» και γίνονται καθ’ υπόδειξη της μητρικής εταιρείας. Στο πλαίσιο των οργανωμένων διαδικασιών που προσφέρει, η Bufala Gelato διαθέτει επίσης το e- liza, το κορυφαίο online πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των ποσοτικών και ποιοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται σε κάθε κατάστημα ανά λεπτό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Βασικοί πυλώνες: Εκπαίδευση και διαρκής υποστήριξη

Την ίδια στιγμή, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, χάρη στο οποίο ο νέος συνεργάτης εισάγεται ομαλά και αποτελεσματικά στο δίκτυο, γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες σωστά και από τους κατάλληλους.

bufala gelato katasthma

Πρόκειται για μια συνεργασία όπου εταιρεία και franchisee έχουν μια αμοιβαία αποδοτική σχέση. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό του νέου επιχειρηματία, καθόλη τη διάρκεια της μεταξύ τους σχέσης, υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας ουσιαστικά τον συνεργάτη της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
BUFALA GELATO