Στο Connected Vehicle Conference η WATT+VOLT με το Chargespot!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβρουαρίου 2022
Στο Connected Vehicle Conference η WATT+VOLT με το Chargespot!

Η WATT+VOLT συνεχίζει την έμπρακτη υποστήριξή της στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, συμμετέχοντας στο Connected Vehicle Conference της BOUSSIAS στο οποίο ήταν και βασικός χορηγός. Η WATT+VOLT αποτελεί σημαντικό πρωταγωνιστή στο μέλλον της ηλεκτροκίνησης με το Chargespot, τη δική της ολοκληρωμένη λύση στην ηλεκτροκίνηση τόσο για τους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων όσο και για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δώσουν “πράσινο” χαρακτήρα στον εταιρικό τους στόλο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Κώστας Αλεξίου, Head of Energy Efficiency and IoT Solutions στη WATT+VOLT, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης αλλά και για την καινοτομία της WATT+VOLT στον τομέα αυτό μέσω του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών Chargespot.

Στο Connected Vehicle Conference συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις μεγάλης σημασίας μελλοντικές αλλαγές στον τομέα της κινητικότητας, της αυτοκίνησης, της διαχείρισης στόλου οχημάτων και γενικότερα των μεταφορών. Αποτελεί σημαντική πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με τις τεχνολογίες αιχμής που σχετίζονται με τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Το συνέδριο είναι πλέον σημείο αναφοράς για αυτό και η μεγάλη απήχηση και επιτυχία του αποδεικνύουν πως οι επιχειρήσεις αποκτούν πλέον πιο πράσινο πρόσημο.

Connected Vehicle Conference PR1

Connected Vehicle Conference PR1

Ως κεντρικός ομιλητής εκ μέρους της WATT+VOLT, ο Κώστας Αλεξίου δήλωσε:

“Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Για να τον πετύχουμε επενδύουμε στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, διατηρώντας το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.”

 

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise