Με το ekiosky’s πάνω από 1.500 προϊόντα έρχονται στην πόρτα μας!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Νοεμβρίου 2020
Με το ekiosky’s πάνω από 1.500 προϊόντα έρχονται στην πόρτα μας!

‘Είδη περιπτέρου, βρεφικής φροντίδας, περιποίησης, καθαριστικά, τρόφιμα, μαναβική, καφέ, σνακ, και ό,τι άλλο χρειαστούμε, τα βρίσκουμε στo ekioskys.gr ! Πάνω από 1.500 προϊόντα είναι στην πόρτα μας με άμεση και δωρεάν παράδοση, κάθε ώρα της μέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα!

kioskys-convenience-store-kafes-psilika

Το ekioskys ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE. Με άκρως μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση, τα καταστήματα της αλυσίδας ξεχωρίζουν στην αγορά. Σε όποιο σημείο και αν ανοίξουν, γίνονται η «καρδιά» της γειτονιάς, γιατί «λύνουν» τα χέρια των καταναλωτών, γεγονός που τα καθιστά ακαταμάχητα!

Οι πολλαπλές λύσεις που προσφέρουν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μεταφράζονται σε γρήγορη επίτευξη του breakeven, καθώς ο επιχειρηματίας αρχίζει να έχει άμεσα κέρδη από την επένδυσή του. Η αποδοτικότητα αυτή, οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη δομή, όσο και στις απλοποιημένες διαδικασίες ανοίγματος.

kioskys-convenience-store-franchise-peiraias

Ως συνεργάτης του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE επωφελείστε άμεσα και έμπρακτα από την αναγνωρισιµότητα του δικτύου. Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του δικού σας καταστήματος το brand name της εταιρείας δουλεύει για εσάς. Η Βιβή Τσιουμάνη, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο Μενίδι αναφέρει: «Η επένδυση της εταιρείας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, έδωσε το έναυσμα για αναγνωρισιμότητα του brand name και κατ’ επέκταση του καταστήματός μας. Ήταν το πουσάρισμα που χρειαζόμασταν για την έναρξή μας».

Αλλάζοντας την εικόνα της μικρής λιανικής

Τα KIOSKY’S CΟNVENIENCE STORE, αλλάζουν την εικόνα της μικρής λιανικής προτείνοντας ένα μοντέλο franchise που βασίζεται:

  • στην ευκολία ανοίγματος του καταστήματος
  • στο payback της αρχικής επένδυσης
  • στην καθημερινή υποστήριξη
  • και στην αμοιβαία κερδοφορία μέσω της ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών της αγοράς

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE