Με νέο κατάστημα συνεχίζεται η ανάπτυξη της CAFe Me!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουνίου 2018
Με νέο κατάστημα συνεχίζεται η ανάπτυξη της CAFe Me!

Με ένα εντυπωσιακό grand opening party γιόρτασε η CAFe Me το νέο της κατάστημα στη Λάρισα! Στην Ηρώων Πολυτεχνείου άνοιξε το καινούριο του μέλος το δίκτυο, το οποίο αποτελεί το 17ο της δημοφιλούς street cafe αλυσίδας με την σταθερή ανάπτυξη.

Με πολυετή πείρα και επιτυχημένη πορεία στην αγορά της καφεστίασης, τα CAFe Me επενδύουν στην ποιότητα, την αισθητική και την πρωτοτυπία φέρνοντας έναν νέο αέρα στον κλάδο.

Με τον ανώτερης ποιότητας καφέ, τα διάσημα ροφήματα και τα λαχταριστά snacks που προσφέρουν, τα CAFe Me  είναι ιδανικά για ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Με μια πρόταση franchise απόλυτα ταιριαστή με τους ρυθμούς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, καθιερώνεται στην αγορά του καφέ και ξεχωρίζει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του χώρου.

«Το 2017 υπήρξε για την αλυσίδα μας έτος με αρκετές εξελίξεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές. Κάτι ξεχωριστό για μας το 2017 ήταν η σταθεροποίηση της ανάπτυξής μας σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και η έναρξη διαπραγματεύσεων με σημαντική επένδυση για μας εκτός Ε.Ε. Άξιο αναφοράς είναι για τα CAFÉ ME και η ύπαρξη πλέον διπλού σχεδιασμού κατασκευών και διακόσμησης με διεύρυνση της ευελιξίας μας σε δημιουργικό και οικονομικό επίπεδο», τονίζει ο κ. Αποστόλης ΝταΪλιάνης, Υπεύθυνος  Marketing & Ανάπτυξης Franchise.

Σήμερα, το δίκτυο σημειώνει σταθερή ανάπτυξη σε Ελλάδα και Κύπρο και επενδύει συνεχώς στη διαρκή εξέλιξη του brand και των συνεργατών του, ενισχύοντας τη δύναμη της εταιρείας και την αγάπη του κοινού προς αυτό.

«Απόλυτα ενδιαφέρον είναι για μας το μέλλον στη συνεχώς αναπτυσσόμενη Κύπρο αλλά και σε γνωστές πόλεις του εξωτερικού που δείχνουμε ενδιαφέρον και ψάχνουμε ήδη τις κατάλληλες συνεργασίες ώστε τα περισσότερα σχέδιά μας να γίνουν σύντομα πράξη», συνεχίζει ο κ. ΝταΪλιάνης.

Η CAFe Me, με τον επαγγελματισμό και τη δυναμική της ξεχωρίζει και προσφέρει μια πρόταση franchise που συνδυάζει χαμηλά λειτουργικά κόστη, αυξανόμενη φήμη και μακροπρόθεσμα κέρδη σε μια συνεργασία με προοπτικές.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
CAFÉ MÉ