Με ένα ζεστό κουλούρι και ένα πλατύ χαμόγελο ξεκινάει η μέρα στο Mon Kooloor

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτωβρίου 2020
Με ένα ζεστό κουλούρι και ένα πλατύ χαμόγελο ξεκινάει η μέρα στο Mon Kooloor

To Mon Kooloor δεν είναι τυχαία η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα. Με τις σουσαμένιες απολαύσεις, τον πλούσιο σε σώμα καφέ και τους μοναδικούς χυμούς, ένα κατάστημα Mon Kooloor  μας φτιάχνει τη διάθεση καθημερινά.

Σε ένα χώρο με μεθυστικές μυρωδιές ζεστού κουλουριού, το προσωπικό υποδέχεται τον επισκέπτη με χαμόγελο και καλή διάθεση. Άλλωστε μότο του Mon Kooloor είναι «πλάθουμε με αγάπη, σερβίρουμε με χαμόγελο». Ο επισκέπτης νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα οικείο χώρο, που γνωρίζει ότι θα τον προσέξουν γνωρίζοντας τις προτιμήσεις του.

mon kulur franchise

Στα Mon Kooloor ξέρουν κάθε πελάτη με το μικρό του όνομα

Τα Mon Kooloor χτίζουν σχέσεις με τους πελάτες. Πριν ακόμα ο επισκέπτης κάνει την παραγγελία του, το προσωπικό ήδη ξέρει πως πίνει το καφέ του ή πως θέλει το κουλούρι του και τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης νιώθει ξεχωριστός, νιώθει ότι περιποιούνται και βρίσκεται στο χώρο του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα καταστήματα της αλυσίδας Mon Kooloor συνεχώς αυξάνονται, καθώς αποκτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό.

Με αυτή τη “συνταγή” της επιτυχίας, η αλυσίδα Mon Kooloor ξεπέρασε τα είκοσι σημεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Άρτα και Κρήτη. Είναι το concept franchise που δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Είναι η καθημερινή διασκέδαση του μέσου καταναλωτή, προορισμός και τόπος συνάντησης!

mon kulur franchise

Για τον franchisee του Mon Kooloor

Συνδυάζοντας το κουλούρι με τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό σ’ ένα value for money deal και προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το κατάστημα Mon Kooloor για κάθε ώρα της ημέρας.

Με τρεις διαφορετικές ζώνες αιχμής, – το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα – η αλυσίδα franchise Mon Kooloor επιτυγχάνει πολλαπλές επαφές σε πολλαπλά κοινά.

Επιπρόσθετα, η μέση απόδειξη των καταστημάτων franchise του Mon Kooloor είναι υψηλή, καθώς διαμορφώνεται από τον συνδυασμό προϊόντων, όπως τοκουλούρι και ο καφές, το sandwich και ο χυμός, κ.λπ. Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

Στην ταχεία επίτευξη του break even και την απόσβεση της επένδυσης συμβάλλει, επίσης, το χαμηλό και ελεγχόμενο food cost στις τρεις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως και το γεγονός ότι αυτές εξυπηρετούνται από την ίδια γραμμή παραγωγής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς και κάθε καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR