Μασσαλία: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στο franchising!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Αυγούστου 2017
Μασσαλία: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στο franchising!

Η ελληνική παράδοση συναντά τις γεύσεις της Μεσογείου, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό! Ξεκινώντας από τη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής η Μασσαλία εμπνέεται από τις διαδρομές των αρχαίων Φωκαίων στη Μεσόγειο και δημιουργεί αυθεντικές γεύσεις από αγνά προϊόντα και συνταγές άρρηκτα συνδεδεμένες με την ελληνική γαστρονομική ιστορία, που παντρεύονται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μεσογείου μετατρέποντας την επίσκεψη σε… αξέχαστη εμπειρία γεύσης και αρωμάτων.

Η Μασσαλία είναι το «αφεντικό» των μεζεδοπωλείων. Όλα αυτά που λαχταράς και απολαμβάνεις στις κουζίνες καλών εστιατορίων, δοσμένα σε ένα μεζεδοπωλείο. Γεύσεις ξεχωριστές και μαγικές σε έναν χώρο ζεστό, ιδανικό για μοναδικές στιγμές από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, έχουν δημιουργήσει και εδραιώσει μια μοναδική ταυτότητα σχετικά με το concept η οποία ενισχύεται καθημερινά.

Ένα εξωστρεφές brand με συμμετοχές σε τοπικά φεστιβάλ, αλλά και σε εκδηλώσεις στις γειτονιές που δραστηριοποιούνται τα καταστήματα, ενισχύουν την εικόνα της εταιρείας μέσα από την προσφορά και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.