Μασούτης: Με νέο κατάστημα στο Περιστέρι κλείνει το 2019

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκεμβρίου 2019
Μασούτης: Με νέο κατάστημα στο Περιστέρι κλείνει το 2019

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κλείνει το 2019 με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στο Περιστέρι στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 25 στην κεντρική πλατεία, κοντά στη στάση «Άγιος Αντώνιος» του μετρό.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μια χαρούμενη γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Την τελετή εγκαινίων ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου και την κορδέλα εγκαινίων έκοψαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Το νέο κατάστημα στο Περιστέρι είναι το 55Ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική. Αναπτύσσεται σε 800 τ.μ., με 2 επίπεδα, διαθέτει 4 ταμεία και απασχολεί 38 άτομα προσωπικό.

Η λειτουργία του σούπερ μάρκετ Μασούτης στο Περιστέρι ξεκίνησε δυναμικά με πολλές προσφορές και δώρα και πάρα πολύ κόσμο, που παραβρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο κατάστημα Μασούτης και την εμπειρία αγορών που προσφέρει, η οποία κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη με την ξεχωριστή ζεστή, ανθρώπινη και φιλική  ατμόσφαιρα.

Το κατάστημα διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων που διαθέτει, οπωροπωλείου και κρεοπωλείου,  το τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και το τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

super market masoutis

Λίγα λόγια για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.  από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Με την επέκτασή της Αττική ενίσχυσε τη δυναμικότητά της πανελλαδικά.

Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.  Τέλος, απασχολεί 8.500 εργαζόμενους.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET