Μασούτης: Ισχυρή παρουσία στα Retail Business Awards με 4 βραβεύσεις

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιανουαρίου 2024
Μασούτης: Ισχυρή παρουσία στα Retail Business Awards με 4 βραβεύσεις

Σημαντικές διακρίσεις στα Retail Business Awards 2023 έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., με τις διακρίσεις της να αποτελούν επιβράβευση της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας, των σημαντικών επενδύσεων στο ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνολογία και την καινοτομία, των σημαντικών αποτελεσμάτων που έχει επιδείξει και των έργων της που την καθιστούν επάξια στις κορυφαίες του κλάδου.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε 4 βραβεία:

  • Βραβείο της κατηγορίας Retail StoresSuper Market για το κατάστημα με ενισχυμένη προσβασιμότητα για άτομα με οπτική αναπηρία, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Σχολής Τυφλών. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που προσφέρει δυνατότητα αυτόνομης περιήγησης και πραγματοποίησης αγορών σε άτομα με περιορισμένη ή καθόλου όραση.
  • Βραβείο Silver στην κατηγορία Private Label για τα προϊόντα «Mασούτης από τον τόπο μας». Πρόκειται για εκλεκτά ντόπια προϊόντα με ονομασία προέλευσης. Η εταιρεία μέσα από αυτήν την σειρά προϊόντων στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα.
  • Βραβείο Silver στην κατηγορία Best Digital Transformation για τη Διαχείριση Προωθητικών Ενεργειών μέσω της πλατφόρμας intranet της εταιρείας Μasportal που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του διαρκούς ψηφιακού μετασχηματισμού και της στρατηγικής συνεχούς καινοτομίας και βελτίωσης των υπηρεσιών.
  • Βραβείο Bronze στην κατηγορία e-retailers για το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.masoutis.gr που παρουσιάζει δυναμική παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η 21η απονομή των Retail Business Awards, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συνεργασία του ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και της νεοσύστατης (ΕΣΕ) και υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET