Δ. Μασούτης Α.Ε. – Ηγετική παρουσία στην Κέρκυρα με υπερδιπλάσια καταστήματα έναντι του ανταγωνισμού

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Απριλίου 2024
Δ. Μασούτης Α.Ε. – Ηγετική παρουσία στην Κέρκυρα με υπερδιπλάσια καταστήματα έναντι του ανταγωνισμού

Επενδύσεις που ξεπερνούν τα €25 εκατομμύρια για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων στα νησιά

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Δ. Μασούτης στην Κέρκυρα. Το νέο και ανακαινισμένο κατάστημα βρίσκεται στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Λευκίμμης, έχει έκταση συνολικά σε 1.600 τ.μ., πολύ μεγαλύτερη από άλλα καταστήματα του νησιού, και απασχολεί 30 εργαζόμενους.

Μασούτης εγκαίνια νέο κατάστημα Κέρκυρα

Η ηγετική παρουσία της Δ. Μασούτης στην Κέρκυρα αποτυπώνεται με την λειτουργία 18 καταστημάτων σε καίρια σημεία του νησιού της Κέρκυρας, αριθμός υπερδιπλάσιος συγκριτικά με τον αριθμό καταστημάτων του ανταγωνισμού, με τζίρο που ανέρχεται περίπου στο 4% του συνολικού τζίρου. Διαχρονικά η Δ. Μασούτης επενδύει στην ανάπτυξη στην Περιφέρεια, ενισχύοντας τη δυναμική της μέσω οργανικής επέκτασης της παρουσίας της, γεγονός που συνάδει πλήρως με τη φιλοσοφία της για την παρουσία σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία, με καταστήματα που ξεχωρίζουν για την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν στους καταναλωτές. Αξίζει να αναφερθεί πως στην Κέρκυρα, η εταιρεία απασχολεί συνολικά 314 εργαζομένους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τοπική οικονομία, διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό χαρακτήρα που αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της Δ.Μασούτης.

Μασούτης εγκαίνια νέο κατάστημα Κέρκυρα

Το μελλοντικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας Μασούτης

Με το βλέμμα στραμμένο στην Περιφέρεια που βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Δ. Μασούτης Α.Ε. έχει καθιερώσει την παρουσία της μέσω της οργανικής ανάπτυξης στη Νότια Ελλάδα, το Αιγαίο και το Ιόνιο. Συγκεκριμένα, το πλάνο ανάπτυξης της Δ. Μασούτης για το 2024 αφορά επενδύσεις ύψους €25 εκατομμυρίων για νέα καταστήματα, μεταξύ των οποίων στις Τρεις Γέφυρες, τη Νέα Σμύρνη και τη Χαλκίδα, καθώς και για ανακαίνιση ακόμη 15 καταστημάτων, από τα οποία τα 12 βρίσκονται στην Περιφέρεια και τα υπόλοιπα 3 στην Αθήνα.

Μασούτης εγκαίνια νέο κατάστημα Κέρκυρα

Η Δ. Μασούτης έχει διανύσει 48 χρόνια επιτυχημένης πορείας, πάντοτε με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Η εταιρεία παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη με ρυθμό πολλαπλάσιο του μέσου όρου της αγοράς και μερίδιο αγοράς 10% και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζοντας παράλληλα τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες, πραγματοποιώντας παράλληλα ποικίλες δράσεις με ισχυρό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET