ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ με 4 καταστήματα που μυρίζουν παράδοση

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Οκτωβρίου 2019
ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ με 4 καταστήματα που μυρίζουν παράδοση

Ο χώρος της εστίασης παραμένει πάντοτε μια ελκυστική επενδυτική επιλογή, που διαρκώς βιώνει εξελίξεις. Η εταιρεία ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, ανοίγει 4 καταστήματα, που τα βρίσκουμε στην Καρδίτσα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας στο σήμερα σαφείς πινελιές παράδοσης και μοναδικότητας.

μαλλιωρας-κοντοσουβλι

Είναι γεγονός ότι η αλυσίδα σέβεται την ιστορία που «κουβαλά». Παράλληλα, φροντίζει να εξελίσσεται μέσα από τις συνταγές αλλά και τις δομές της, με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα των συνεργατών της εύκολη και να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των παροχών της.

mallioras-kontosouvli-kotopoulo

«Ακούγοντας» προσεκτικά τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη

«Ο κόσμος στο παρελθόν είχε μάθει να τρώει ένα προϊόν, το οποίο ήταν τετραγωνισμένο, γεύσεις οι οποίες ήταν «παρφουμαρισμένες» και πλέον αναζητά κάτι πιο παραδοσιακό, κάτι πιο αγνό», τονίζει ο κ. Αποστόλης Μαλλιώρας, συνιδιοκτήτης της αλυσίδας ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ.

mallioras-kontosouvli-franchise

Σύμφωνα με τον ίδιο, ολοένα και περισσότεροι είναι όσοι ψάχνουν με προσοχή τις τροφές τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα. Προσέχουν τη διατροφή τους, φροντίζουν να ενημερώνονται σε σχέση με τα αλλεργιογόνα, τη γλουτένη, τα συντηρητικά και τη διατροφική αξία των προϊόντων που καταναλώνουν, γεγονός που αυξάνει τις απαιτήσεις στην αγορά της εστίασης.

Ένας κατάλογος, για όλα τα γούστα!

Η ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ πρωτοπορεί και φροντίζει να παραμένει πάντοτε «in». Γι’ αυτόν τον λόγο, προσθέτει ζουμερές, λαχταριστές και αφράτες γευστικές προτάσεις, που μας κάνουν να πεινάμε κάθε μέρα, όλη μέρα, μόνο με το ξεφύλλισμα του καταλόγου!

mallioras-kontosouvli-mprizola

Πέρα από τα σουβλάκια, το κοντοσούβλι και τις λοιπές ψητές απολαύσεις που «μυρίζουν παράδοση», στον κατάλογο προστίθενται το burger και οι τορτίγιες. Χάρη στην προσεκτική τυποποίηση που προκύπτει από το εργαστήριο τυποποίησης προϊόντων, κάθε γεύση, στην παραδοσιακή ή στη μοντέρνα της εκδοχή, φέρει μια μοναδική ταυτότητα, που συνδέεται άρρηκτα με την αλυσίδα ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ.