Mailo’s – The Pasta Project: Ταξίδι στη γεύση, ταξίδι στα κέρδη…

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουλίου 2020
Mailo’s – The Pasta Project: Ταξίδι στη γεύση, ταξίδι στα κέρδη…

Το Mailo’s – The Pasta Project είναι αυτή τη στιγμή μια από τις δυναμικότερες προτάσεις στον χώρο του franchising. Τα μικρά, αλλά θαυματουργά Mailo’s Boxes έχουν την ιδιότητα να ταξιδεύουν νοερά όσους τα απολαμβάνουν στα γραφικά σοκάκια κάποιας όμορφης ιταλικής πόλης.

Μπορούν, επίσης, να χορτάσουν ακόμα και τον πιο πεινασμένο με τον πιο γευστικό τρόπο. Ενώ, έχουν γίνει ήδη «star» του Instagram.

mailos pasta project franchising 1

Όπως είναι αναμενόμενο, ο ιδρυτής του Mailo’s – The Pasta Project, ο Νίκος Μουτσουρούφης, είναι ένας γνήσιος λάτρης των ζυμαρικών και της fresh pasta ειδικότερα. Ταξίδεψε στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Το καταστάλαγμα όλων αυτών των εικόνων, των αρωμάτων και των γεύσεων ήταν το εργαστήριο Mailo’s – The Pasta Project στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιτυχία του Mailo’s – The Pasta Project , που πλέον αναπτύσσεται και μέσω franchising, ήταν ότι κατάφερε να παντρέψει τη μαγεία της ιταλικής κουζίνας με τη street food λογική, προσφέροντας ένα value for money τιμές.

mailos pasta project franchise-1

Κάθε Mailo’ s Box κι ένα εισιτήριο στη γεύση

Ο άνθρωπος πίσω από το Mailo’s – The Pasta Project δεν σταματά ποτέ να αναζητά κάτι νέο και κάτι διαφορετικό για να αναδείξει τη μεγάλη του αγάπη, δηλαδή τη fresh pasta. Κάπως έτσι, το εργαστήριο του Mailo εξελίσσει συνεχώς το προϊοντικό του μείγμα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του και ξεχωρίζοντας μακράν από τις προτάσεις του ανταγωνισμού.

Η εμπειρία που έγινε viral

Και μιας και αναφερθήκαμε στο κομμάτι της εμπειρίας, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mailo’s Experience αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας του concect.

Πλησιάζοντας στο εργαστήριο του Mailo’s – The Pasta Project , η μοσχοβολιά σε οδηγεί στην πηγή της απόλαυσης. Έξω απ’ τη βιτρίνα, η ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine μαγνητίζει το βλέμμα των περαστικών. Η νωπή pasta βράζει για ελάχιστα λεπτά για να καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ.

mailos pasta project franchise

Η παρασκευή της fresh pasta στο εργαστήριο του Mailo είναι ένα show μοναδικό. Έτσι, από στόμα σε στόμα και από το ένα Instagram story στο επόμενο, η fresh pasta του Mailo’s – The Pasta Project έγινε το νέο talk of the town της Αθήνας, με τις ουρές να ξεκινούν να σχηματίζονται νωρίς το μεσημέρι με τους εργαζόμενους, που κάνουν διάλλειμα από τη δουλειά τους, και να τελειώνουν αργά μα πολύ αργά τη νύχτα με τους τελευταίους ξενύχτηδες…

Η πρωτότυπη ιδέα του Mailo δημιούργησε ένα εύκολα αναγνωρίσιμο brand για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα. Όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει ένα από αυτά τα θαυματουργά εργαστήρια στη γειτονιά τους. Έτσι, πολλά κεντρικά σημεία είναι πλέον ώριμα να δεχτούν το δικό τους Mailo’s – The Pasta Project . Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT