
Από στόμα σε στόμα και από το ένα Instagram post στο επόμενο η fresh pasta του Mailo’s The Pasta Project έγινε το νέο talk of the town της Αθήνας.
Όλος ο… σαματάς γίνεται κάπου στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι, εκεί που θα συναντήσεις ουρές μακαρανάδων, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά, μα πολύ αργά τη νύχτα.
Μάλιστα, η επιτυχία της αλυσίδας street food, που αναπτύσσεται μέσω franchising, γίνεται πλέον θέμα στα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή site της πρωτεύουσας, όπως η Lifo. Στο πρόσφατο άρθρο της διαβάζουμε: «Μπήκε το καλοκαίρι και βολτάρεις στο κέντρο με την παρέα σου. Κοντοστέκεσαι κάπου στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι, γιατί ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι μπροστά στα μάτια σου κάποιοι βιρτουόζοι της πάστας φτιάχνουν τις αγαπημένες σου μακαρονάδες στο λεπτό, σε συνδυασμούς που θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποια να διαλέξεις».
Τι κρύβεται μέσα στο μαγικό Mailo’s Box;
Φυσικά, το άρθρο εστιάζει σε ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του concept, που δεν είναι άλλο από το πάντρεμα της ιταλικής γαστρονομίας με τη street food κουλτούρα.
«Ο Mailo, φέρνοντας την αυθεντική ιταλική εμπειρία από τα ταξίδια του σε διάφορες πόλεις της γειτονικής χώρας, θα σου δώσει γαστρονομικές χαρές που δεν φαντάζεσαι ότι χωράνε στο μαγικό Mailo’s Box. Μιλάμε για φρέσκια πάστα από ιταλικό βιολογικό αλεύρι, που δεν χρειάζεται πάνω από 2 λεπτά για να βράσει, με μια εξίσου φρέσκια σάλτσα που χρειάζεται άλλο τόσο, για να ολοκληρωθεί στο πεντάλεπτο το απίθανο γεύμα σου», διαβάζουμε στο άρθρο.
Ο συντάκτης δεν παραλείπει να εστιάσει στους… πειρασμούς του μενού αλυσίδας franchise Mailo’s – The Pasta Project , που ανοίγουν την όρεξη και του πιο λιτοδίαιτου…
«Μη χάσεις τα best sellers, όπως το Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, κοτόπουλο, μανιτάρια και εστραγκόν και το Philadelphia Chicken με Philadelphia, κοτόπουλο, μπρόκολο και λιαστή ντομάτα. Αν είσαι λάτρης των μανιταριών, σίγουρα θα κολλήσεις με την Truffle Mushrooms, που φτιάχνεται με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας. Οι veggie επιλογές περιλαμβάνουν την Pesto Genovese με σάλτσα από βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι και πεκορίνο, όπως και τη γευστική μέσα στην απλότητά της Napoli, με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Για τους προσηλωμένους στις κλασικές αξίες, υπάρχει πάντα η all time classic καρμπονάρα με μπέικον, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα, καθώς και η ιδιαίτερη Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι», αναφέρει ο συντάκτης.
Ποια θα είναι η επόμενη γειτονιά του Mailo’ s – The Pasta Project;
Η πρωτότυπη ιδέα του Mailo αλλά και η μοναδική φιγούρα του, που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του μικρού εργαστηρίου, δημιούργησαν ένα εύκολα αναγνωρίσιμο brand για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα, ενώ όλοι αναρωτιούνται πότε θα ανοίξει ένα από αυτά τα θαυματουργά εργαστήρια στη γειτονιά τους. Έτσι, πολλά κεντρικά σημεία είναι πλέον ώριμα να δεχτούν το δικό τους Mailo’s – The Pasta Project . Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος franchisee από μια έτοιμη και στρωμένη πελατεία πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της επιχείρησής του;
Μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση του Mailo’s – The Pasta Project εδώ.