Λαμπερή επέτειος για το Nails 4 You στο Αιγάλεω!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Απριλίου 2022
Λαμπερή επέτειος για το Nails 4 You στο Αιγάλεω!

Με ένα λαμπερό πάρτι ολοκληρώθηκε ο πρώτος επιτυχημένος χρόνος λειτουργίας του καταστήματος Nails 4 You στο Αιγάλεω. Πλήθος κόσμος βρέθηκε στο πάρτι  μαζί με πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τους χώρους της τέχνης, της δημοσιογραφίας και φυσικά της ομορφιάς.

Ο κόσμος έχει αγαπήσει τις υπηρεσίες του Nails 4 You και το επισκέπτεται κάθε φορά που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό του. Άλλωστε αυτή είναι και η επιτυχία της αλυσίδας. Ποιοτικές υπηρεσίες και μοναδική in store εμπειρία. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση των γενεθλίων και οι υπεύθυνοι του καταστήματος “υποσχέθηκαν” και να βελτιωθούν και άλλο ώστε να προσφέρουν την βέλτιστη εμπειρία στον καταναλωτή.

Τα Nails 4 You είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στην αγορά της ομορφιάς και της περιποίησης των άκρων ειδικότερα, έχει χτίσει ήδη ένα ισχυρό δίκτυο. Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του δικτύου είναι η αξιοπιστία δημιουργώντας ασφάλεια στον νέο franchisee.

Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 30 καταστήματα παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος κατά κύριο λόγο οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης του Nails 4 you franchise.

Επένδυση που αποδίδει μέσα σε 12 μήνες!

 Σε έναν κλάδο με διαχρονική ζήτηση, τα καταστήματα Nails 4 You προσφέρουν καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας πιστό κοινό.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU