Κρέπα Days στα ΒΕΑΤ με Super προσφορά!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2024
Κρέπα Days στα ΒΕΑΤ με Super προσφορά!

Η αλυσίδα εστίασης ΒΕΑΤ snack & coffee για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί την ενέργεια ‘’Κρέπα days’’ και προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μια super προσφορά «ΚΡΕΠΑ ΜΕ MERENDA 1+1 ΔΩΡΟ»! Oι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν Κρέπα με Merenda και να προσθέσουν σε αυτή τα επιπλέον υλικά της αρεσκείας τους, κερδίζοντας μια 2η Κρέπα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Παράλληλα, τα ΒΕΑΤ γιορτάζουν το θεσμό ‘’Κρέπα days’’ και με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ στο Instagram, όπου οι χρήστες απλά επιλέγοντας αυτόν που θέλουν να απολαύσουν μαζί την Κρέπα Merenda, λαμβάνουν μέρος για να κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως 1 Nintendo Switch, 1 Apple Airpods 3rd Generation, 1 Apple Watch SE, 1 JBL φορητό ηχείο και 1 Polaroid Go Gen 2. Πατήστε εδώ https://bit.ly/3VNjHOx για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διαγωνισμού.

beat
Η προσφορά ισχύει μόνο για παραλαβή από τα καταστήματα ΒΕΑΤ και έως τις 23/06/24.

Λίγα λόγια για την BEAT

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, καθώς προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης (πρωινή, μεσημβρινή, νυχτερινή και μεταμεσονύχτια) και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BEAT