Κουλουράδες: Άνοιξε η πρώτη καντίνα στο Περιστέρι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουαρίου 2023
Κουλουράδες: Άνοιξε η πρώτη καντίνα στο Περιστέρι

Συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία οι Κουλουράδες, με το άνοιγμα της πρώτης καντίνας στο Περιστέρι (Λεωφ. Αθηνών 22-28). Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να απολαύσουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων, με πρώτο και κύριο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Μεγαλώνει, λοιπόν, ακόμα περισσότερο η οικογένεια  για τους Κουλουράδες, που καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, έτσι ώστε να φτιάχνουν πρωινό για όλες τις προτιμήσεις. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προσφέροντας παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα).

Εκτός από την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, το δίκτυο Κουλουράδες πέτυχε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα και γι’ αυτό του απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ