Το Koi Sushi Bar δυναμικά στη HORECA 2020

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου 2020
Το Koi Sushi Bar δυναμικά στη HORECA 2020

Το Koi Sushi Bar καλωσόρισε τους χιλιάδες επισκέπτες της HORECA 2020, που πραγματοποιήθηκε από τις 07 έως τις 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο Hall 4,

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας και να γνωρίσουν από κοντά το “Hotel Corner”, την ολοκαίνουργια επιχειρηματική πρόταση της μεγαλύτερης αλυσίδας ethnic κουζίνας στην ελληνική αγορά.

koi shusi bar franchise horeca 2020

Με το νέο franchise concept «Hotel Corner», το Koi Sushi Bar προτείνει την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών εστιατορίων με την προσθήκη της ιαπωνικής κουζίνας.

Το νέο αυτό concept, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, μπορεί να εφαρμοστεί με δύο τρόπους. Είτε με την κατασκευή ενός μικρού open kitchen περιπτέρου στους χώρους των εστιατορίων των ξενοδοχείων, το οποίο θα επιτρέπει στον πελάτη να παρακολουθεί τη δημιουργία των πιάτων. Είτε με τη παρασκευή των πιάτων στην ήδη υπάρχουσα κουζίνα του καταλύματος.

koi sushi bar franchise

Οι επισκέπτες της έκθεσης, που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τη πρόταση “Hotel Corner”,  μπόρεσαν επίσης να δουν από κοντά το open kitchen περίπτερο που σχεδίασε το Koi Sushi Bar για το concept.

Για το δικό σου Koi sushi bar, μπες εδώ !

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR