Το rebranding του KIOSKY’S ONE STOP ALL ξεκινά από τον Βύρωνα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουλίου 2018
Το rebranding του KIOSKY’S ONE STOP ALL ξεκινά από τον Βύρωνα!

Με την καινοτομία και την εξέλιξη να είναι χαραγμένη στο DNA του, το KIOSKY’S ONE STOP ALL μας παρουσιάζει την ανανεωμένη εταιρική του ταυτότητα, παντρεύοντας την αγαπημένη παλιά γειτονιά με τη σύγχρονη αισθητική!

Όπως θυμούνται και οι παλαιότεροι, στις συνοικίες της χώρας μας υπήρχαν πάντα γειτονιές, όπου έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Παιδιά, νοικοκυρές, ηλικιωμένοι περνούσαν καθημερινά για να πάρουν ένα παγωτό, γάλα, τσιγάρα, ή την εφημερίδα τους. Σε αυτές τις γειτονιές υπήρχε η προσωπική σχέση και η πεμπτουσία της διαπροσωπικότητας. Υπήρχε ο ντόπιος καταστηματάρχης που σε καλωσόριζε και σου παρείχε τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειαζόσουν. Έτσι και σήμερα, το KIOSKY’S ONE STOP ALL επαναπροσδιορίζει το κατάστημα της γειτονιάς μας με ένα καθαρό, σύγχρονο και πάνω απ’ όλα φιλικό περιβάλλον! Εδώ στη γειτονιά, όπου η επικοινωνία είναι απλή, άμεση και έχει τη ζέση και την απλότητα που της αρμόζει!

Με φιλική διάθεση και χαμόγελο

Έντονα χρώματα και ξεκάθαρες κατηγορίες σήμανσης για κάθε ομάδα προϊόντων, ευνοούν τις πωλήσεις και οδηγούν τον πελάτη να βρίσκει αυτό που χρειάζεται εύκολα και γρήγορα στο κατάστημα. Η ομάδα της KIOSKY’S γνωρίζει πολύ καλά πως «είναι ωραίο να σου φτιάχνουν τον τέλειο καφέ», «να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου σάντουιτς», ή «να ενημερώνεσαι από τον αγαπημένο σου τύπο»! Με τις νέες παιχνιδιάρικες σημάνσεις για κάθε κατηγορία καταστήματος που ενσωματώνεται στο KIOSKY’S ONE STOP ALL «ανεβαίνει» η διάθεση του πελάτη, καθώς νιώθει οικεία και ζεστά στον χώρο του καταστήματος που έχει μετατραπεί στην καρδιά της γειτονιάς! Το KIOSKY’S ONE STOP ALL μας επανασυστήνει τα convenience stores με το ελκυστικό, 5+1 μοντέλο που εξυπηρετεί τον πελάτη κάθε μέρα, κάθε ώρα, με συνέπεια, φιλική διάθεση, χαμόγελο και ήθος!

Franchising με KIOSKY’S ONE STOP ALL

Επιλέγοντας την KIOSKY’S, εταιρεία που φημίζεται για τις πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες της, ο franchisee γίνεται μέλος ενός δυναμικού δικτύου που γνωρίζει καλά τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών, όσο και των συνεργατών. Βασισμένος στις εταιρικές συμφωνίες με επιλεγμένους προμηθευτές, ο υποψήφιος franchisee μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στη σωστή τιμή, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στα ράφια των KIOSKY’S ONE STOP ALL, ικανοποιώντας τον απόλυτα. Έτσι, αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση η κερδοφορία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE