Με το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE ο franchisee δραστηριοποιείται στα convenience stores και την εστίαση

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουνίου 2020
Με το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE ο franchisee δραστηριοποιείται στα convenience stores και την εστίαση

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE η πιο γλυκιά καλημέρα συνδυάζεται με ποιοτικό καφέ, σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει!

kioskys-convenience-store-franchise

Επιλέγοντας την πρόταση franchise του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee ουσιαστικά δραστηριοποιείται σε δύο κλάδους ταυτόχρονα. Και στον κλάδο των convenience stores που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη αλλά και στην Εστίαση.

kioskys-convenience-store-franchise3

Για αυτό και ο Αριστείδης Γκόρος, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε Βύρωνα και Χολαργό, επέλεξε να συνεργαστεί με την εταιρεία. «Συνεργαζόμαστε με την INKAT AE από το 2009, όταν αναλάβαμε τη διαχείριση ιδιόκτητων περιπτέρων. Με το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE ουσιαστικά ασχολούμαι με τομέα που ήδη γνωρίζω, στον οποίο προσέθεσα και την εστίαση. Όταν υπάρχει διάθεση και υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, όλα μπορείς να τα μάθεις», αναφέρει ο κ. Γκόρος.

kioskys-convenience-store-franchise-trofima

Επίσης, το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE συνάπτει συνεργασίες με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιούν τον συνεργάτη. «Η εταιρεία μας ενημέρωσε σχετικά με τις συμφωνίες που έχει συνάψει με εγκεκριμένους προμηθευτές και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Εκπαίδευση υπήρξε στο προσωπικό μας, όσον αφορά την παρασκευή του καφέ, τις πιστοποιήσεις του ΕΦΕΤ για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, τη μηχανογράφηση κ. ά.», συμπληρώνει ο κ. Γκόρος.

kioskys-convenience-store-franchise4

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί το πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για τη δημιουργία single, multi unit ή συμμετοχικών σχημάτων, ενώ είναι ιδανικό και για family business!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE