Κινητήριος δύναμη της Volton, οι πελάτες που την εμπιστεύονται καθημερινά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουνίου 2021
Κινητήριος δύναμη της Volton, οι πελάτες που την εμπιστεύονται καθημερινά

Mέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας, η Volton αριθμεί σήμερα 35 καταστήματα, πανελλαδικά και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise, ώστε να καλύψει πληθυσμιακά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον δυναμικό κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας και εγγυάται την αξιοπιστία των υπηρεσιών της αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους, με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Εξάλλου, κινητήριος δύναμή της: οι πελάτες που εμπιστεύονται την αλυσίδα franchise καθημερινά. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δήμοι αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

volton franchise

Η Volton αναζητά συνεργάτες – συνοδοιπόρους στο ταξίδι προς την επιτυχία, παρέχοντάς τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών. Σε συνεργασία με τον franchisee αναλαμβάνει την εξεύρεση του σημείου ενδιαφέροντας, την αρχιτεκτονική μελέτη καθώς και την επίβλεψη της πορείας του έργου κατασκευής του.

volton katasthma energias franchise

Επίσης, η εταιρεία παρέχει μέσω ενός άρτιου και πλήρως ενημερωμένου προγράμματος, εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η σχέση εμπιστοσύνης έρχεται να πάρει τη θέση της συνεργασίας με αδιαπραγμάτευτη διαρκή υποστήριξη. H εστίαση στα οικονομικά αποτελέσματα αποτελεί βασική προτεραιότητα της Volton.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Volton, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VOLTON