Κάθε νέος συνεργάτης, ένα μοναδικό “Παραδοσιακό” κεφάλαιο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2019
Κάθε νέος συνεργάτης, ένα μοναδικό “Παραδοσιακό” κεφάλαιο

Καινοτομεί, συνθέτει κι εντυπωσιάζει. Πάντοτε με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την πίστη στην παράδοση, η αλυσίδα Παραδοσιακό δημιουργεί μοντέρνες πινελιές γεύσεων, που μετατρέπονται σε all day ανάγκη εκατοντάδων πελατών.

Φρέσκες ιδέες, από φρέσκες πρώτες ύλες συναντούν το παρελθόν και συμπλέουν μαζί του σε ένα ταξίδι μόνιμης εξέλιξης και δημιουργίας!

paradosiako-franchise

Το “Παραδοσιακό” all day ταξίδι γεύσεων!

Η απόλαυση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα που φημίζονται για τη σταθερή και απαράμιλλη γεύση τους. Διότι οι baristi της αλυσίδας έχουν «πτυχίο» στην παρασκευή του καφέ. Κι είναι κάτι που γίνεται διακριτό από την πρώτη κιόλας γουλιά, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία, που επαναλαμβάνεται σταθερά σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας κι αν βρεθεί κανείς.

Το ίδιο ισχύει και για τα βρώσιμα προϊόντα. Κάθε ξεχωριστή γεύση, φέρει τη δική του ταυτότητα και αναπαράγει τη δική του ιστορία. Πεϊνιρλί, τριφτάκια γεμιστά, beignets, σάντουϊτς που ξεχειλίζουν από αγνές πρώτες ύλες, αφράτη scrocchiarella για απόλαυση στο «κόκκινο», ομελέτες, γιαούρτι με φρούτα είναι μόνο κάποιες από τις πρωινές επιλογές του «Παραδοσιακού» πελάτη.

paradosiako-omeleta

Για τη συνέχεια, ασιατικό ριζότο, burger ή μήπως ένα healthy meal με σαλάτες που κόβονται και γαρνίρονται στο χέρι από τα πιο φρέσκα και υγιεινά υλικά; Κάθε ξεχωριστή γεύση, παρασκευάζεται για κάθε ξεχωριστό και μοναδικό γούστο, ξυπνώντας αναμνήσεις και δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Κάθε franchisee, ένα μοναδικό κεφάλαιο

Κάθε νέος συνεργάτης αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο για την εταιρεία. Εξετάζοντας ενδελεχώς το προφίλ κάθε franchisee, προτείνεται στον ίδιο κι ο αντίστοιχος τύπος καταστήματος, με βάση τις ανάγκες και την περιοχή που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί.

paradosiako-katastima

Με ευχαριστημένους συνεργάτες, το ταξίδι της παράδοσης συνεχίζεται μέσα σε ένα ισχυρό δίκτυο, με πίστη στις αξίες του και στην αποστολή του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ