Κάθε επίσκεψη και μια ξεχωριστή εμπειρία στο Μr Dim!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2018
Κάθε επίσκεψη και μια ξεχωριστή εμπειρία στο Μr Dim!

Με τις αυθεντικές ασιατικές του γεύσεις από 6 διαφορετικές χώρες της Ανατολής και τις πιο value for money τιμές, το Mr Dim φέρνει νέο αέρα στον αέρα του asian street food.

Όχι μόνο γιατί αλλάζει τον τρόπο που βλέπει το κοινό την ασιατική κουζίνα, αλλά και γιατί αλλάζει τον τρόπο που τρώει!

Το Mr Dim είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται! Μια μοντέρνα asian eatery στην οποία όλοι βρίσκουν αυτό που ζητάνε από το μεσημεριανό και το βραδινό τους, είτε για delivery στο σπίτι και στο γραφείο, είτε για take away, είτε για μια casual dining εμπειρία με αέρα…ανατολής!  Το εστιατόριο που αγαπάει την ασιατική κουζίνα ξέρει να προσφέρει γεύσεις που σέβονται τις παραδοσιακές συνταγές και να ικανοποιεί όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό μέσα στη μέρα τους. Οι πλούσιες επιλογές του εστιατορίου με γεύσεις από Κίνα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Κορέα, Ιαπωνία και Μαλαισία προσφέρουν τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίζει κάθε φορά νέες γευστικές συγκινήσεις, ενώ παράλληλα δίνει στον franchisee το πλεονέκτημα των επαναλαμβανόμενων επισκέψεων.  Οι πελάτες του Mr Dim το επιλέγουν καθημερινά για τα γεύματά τους, τρώγοντας πιάτα χορταστικά και οικονομικά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Χάρη λοιπόν στην αυθεντικότητα και την ποικιλία που προσφέρει το εστιατόριο, ο ιδιοκτήτης ενός Μr Dim έχει στα χέρια του μια επιχείρηση με υψηλή επισκεψιμότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς επίσης και πολλαπλά κοινά. Όλοι απολαμβάνουν την εμπειρία Mr Dim!

Από το 2016 έχει επιτύχει να κερδίσει την προτίμηση του κοινού και τα σχόλια στα media το αποδεικνύουν και με το παραπάνω. “Γευστικό και οικονομικό πολυασιατικό ταξίδι!”, «Γεύσεις με πολλές υφές, επίπεδα και μπόλικη φαντασία!» γράφουν οι φίλοι του πιο ολοκληρωμένου ασιατικού spot, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του.  Το Mr Dim έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των food lovers, εδραιώνοντάς το ως ένα αυθεντικό γευστικό στέκι με εξωτικές γεύσεις χορταστικές και οικονομικές. Ο franchisee της εταιρείας παραλαμβάνει ένα concept αγαπητό, το όνομα του οποίου ήδη διαδίδεται ανάμεσα σε όσους αναζητούν νέες γεύσεις για να εντάξουν στην καθημερινότητά τους χωρίς να το πληρώνουν ακριβά.

Η δοκιμασμένη συνταγή του Mr Dim αποτελεί ένα franchise concept με αυτοματοποιημένες λειτουργίες και σαφή προσανατολισμό, που ανοίγει το δρόμο της επιτυχίας και της εξέλιξης για τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας.