Μύρισε… καλοκαίρι με ένα χωνάκι φρέσκο παγωτό Bufala Gelato!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Μαΐου 2020
Μύρισε… καλοκαίρι με ένα χωνάκι φρέσκο παγωτό Bufala Gelato!

Τι κι αν όλα αλλάζουν γύρω μας, οι αγαπημένες συνήθειες μας συνήθειες δεν αλλάζουν ποτέ… Ένα χωνάκι φρέσκο παγωτό από το Bufala Gelato αποτελεί σταθερή αξία στις μέρες μας, που αποδεικνύει ότι όσα αγαπάμε είναι ακόμα εδώ!

Με ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα αλλά και διαφορετικά format καταστημάτων, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε τοπικής αγοράς, το Bufala Gelato αποτελεί μία από τις δυναμικές προτάσεις στον χώρο του franchising.

fresko pagwto bufala gelato franchise

Επενδύοντας στο Bufala Gelato ο νέος franchisee έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια ποικιλία προϊόντων, κερδίζοντας μερίδιο από πολλαπλές αγορές, όπως αυτή του παγωτού, της βάλφας, του καφέ κ.λπ.

Φυσικά, «βασιλιάς» του προϊοντικού μείγματος είναι το φρέσκο παγωτό. Στα καταστήματα της αλυσίδας το κοινό βρίσκει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες παγωτού, το Bufala, το Αγελαδινό, το Vegan και το Soft, στις πιο απίθανες γεύσεις.

fresko pagwto bufala gelato franchising

Το Bufala παρασκευάζεται από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα Σερρών, με 30% λιγότερη ζάχαρη και μεστή, πλούσια γεύση. Για τo Αγελαδινό χρησιμοποιείται 100% αγελαδινό γάλα και ανθόγαλα, υψηλής ποιότητας, αλλά και τα πιο αγνά υλικά. Το Vegan, με λιγότερη ζάχαρη και σε απίθανες γεύσεις, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, ενώ το Soft είναι ο βελούδινος πειρασμός του καταλόγου. Όλες οι γεύσεις και οι υφές των παγωτών του Bufala Gelato βρίσκουν την απόλυτη ολοκλήρωσή του μέσα στην φρέσκια Buffle Cone, η οποία φτιάχνεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων μπροστά στα μάτια του πελάτη, όπως και όλα τα προϊόντα του Bufala Gelato .

Τα εργαλεία του franchisee του Bufala Gelato

Πώς μεταφράζονται όλα αυτά για τον franchisee; Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα αποτελεί εργαλείο στα χέρια του. Μάλιστα, ο συνδυασμός των προσφερόμενων προϊόντων του εξασφαλίζει υψηλή μέση απόδειξη. Ενώ την κερδοφορία ενισχύει η παραγωγή των προϊόντων ακριβώς στις ποσότητες που απαιτούνται καθημερινά, χωρίς φύρες.

fresko pagwto bufala gelato franchise katastima

O franchisee έχει επίσης την ευελιξία να επιλέξει διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, ανάλογα το σημείο όπου επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε περιοχής. Για παράδειγμα, δίνοντας έμφαση σε formats take away, αξιοποιεί στο μέγιστο τη δυναμική των τουριστικών προορισμών.

Για την ομάδα του Bufala Gelato, η επιτυχία κάθε σημείου της αλυσίδας αποτελεί κύριο μέλημα, γι’ αυτόν τον λόγο έχει δομήσει ένα σύστημα franchise που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO