Καλό Φθινόπωρο για τη συμπρωτεύουσα με νέο κατάστημα Mon Kooloor

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Σεπτεμβρίου 2022
Καλό Φθινόπωρο για τη συμπρωτεύουσα με νέο κατάστημα Mon Kooloor

Οι φίλες και οι φίλοι της συμπρωτεύουσας, έχουν πλέον κι επίσημα λόγο να γλιτώσουν τη φθινοπωρινή μελαγχολία μετά το τέλος του καλοκαιριού μιας και ακόμη ένα νέο κατάστημα Mon Kooloor, ήρθε για να τους καλοπιάσει. Αυτήν τη φορά, όποια ή όποιος περνάει βιαστικά ή χαλαρά τη Βασιλίσσης Όλγας θα μπορεί να μυρίσει τις ζυμαρένιες μυρωδιές που αναδύονται απ’ τα ανοιχτά εργαστήρια, εντός των καταστημάτων. Μπαίνοντας σε αυτά, ο κάθε πελάτης, μπορεί να διαπιστώσει το όλο και πιο σπάνιο “πάντρεμα” στις ημέρες μας, αυτό της ποιότητας με την προσιτή τιμή, προσελκύοντας με τον τρόπο αυτό καθημερινά κι όλες τις ώρες, επισκέπτες έτοιμους να απολαύσουν τον καφέ ή τον χυμό τους, σε ένα concept που κατάφερε και χώρεσε και τις τρεις απολαύσεις του καταναλωτή σε έναν μόνο χώρο.

Στο κατάστημα που όλα τα προϊόντα πλάθονται, καβουρδίζονται ή στύβονται παρουσία του πελάτη, διατηρείται στο ακέραιο η αίσθηση του αρτοποιείου της γειτονιάς, εκεί που σε φωνάζουν με το όνομα σου και νοιάζονται για την ευχαρίστηση σου.


Την επιτυχία όμως δεν τη γεννά η τύχη, αλλά το άσβεστο πάθος για συνέπεια τόσο προς τον πελάτη όσο και προς τον συνεργάτη / franchise, που μπαίνει στην οικογένεια Mon Kooloor όχι μόνο σαν ένας νέος επαγγελματίας, αλλά σαν ισότιμο μέλος του brand που σήμερα ηγείται του κλάδου του. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, ένα concept που προσφέρεται στον franchise με βασικό στόχο την επιτυχία του, αλλά και την εξέλιξη του brand, μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης του.

«Στο Mon Kooloor, τα πράγματα δεν είναι απρόσωπα. Οι άνθρωποι που μας βοηθάνε μας κοιτάνε στα μάτια και λύνουν τα προβλήματα μας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο FRANCHISE PORTAL η Κέλλυ Χρυσοβιτσιώτη, franchisee Mon Kooloor στο Κορωπί.

Το Mon Kooloor, μετράει μισό αιώνα εμπειρίας στην αρτοποιία, σχεδόν 30 καταστήματα ανά την Ελλάδα κι εκατοντάδες εργαζόμενους κι εργαζόμενες. Επόμενος σταθμός; Η Βέροια! Μείνετε συντονισμένοι και πεινασμένοι για νέες εμπειρίες στη γεύση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR