Ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία με Davinci Artisan Gelato

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Απριλίου 2018
Ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία με Davinci Artisan Gelato

Ξεκίνησε από τη Μύκονο το 2012 και πλέον έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για αυθεντικό gelato και γλυκές απολαύσεις με άρωμα Ιταλίας!

Η gourmet gelateria αποτελεί το τέλειο πέρασμα για μικρούς και μεγάλους σε κεντρικά σημεία και τουριστικούς προορισμούς.

Με πλούσιο προϊοντικό μείγμα παρασκευασμένο από τα πιο αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, τα καταστήματα Davinci Artisan Gelato έχουν γίνει σημείο αναφοράς στην αγορά για όσους θέλουν να γευτούν αυθεντικό ιταλικό gelato ή να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους με ένα λαχταριστό γλύκισμα. Ο ξεχωριστός τους χώρος καλεί τους περαστικούς να τον επισκεφθούν, τραβώντας τα βλέμματα. Με ιδιαίτερη διακόσμηση που παραπέμπει σε παραδοσιακή gelateria, το Davinci Artisan Gelato εκτοξεύει στα ύψη την αγοραστική εμπειρία του πελάτη, κάνοντας την επίσκεψη στο κατάστημα αξέχαστη!

Το Davinci Artisan Gelato εκτός από θεϊκές γεύσεις προσφέρει και μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Επιλέγοντάς το, ο franchisee δραστηριοποιείται στην εστίαση με ένα εδραιωμένο brand που έχει χαραχθεί στο μυαλό των καταναλωτών ως η Νο1 επιλογή για αυθεντικό gelato άριστης ποιότητας.

Παράλληλα, το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλo του Davinci Artisan Gelato, επιτρέπει στον υποψήφιο συνεργάτη να επιλέξει τον τύπο καταστήματος επιθυμεί, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη και εκπαίδευση του προσωπικού για την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία του franchise καταστήματος που θα προστεθεί στο ισχυρό δίκτυό της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DAVINCI GELATO