Η «τέχνη» στο ZIMARI δημιουργεί success stories

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Νοεμβρίου 2022
Η «τέχνη» στο ZIMARI δημιουργεί success stories

Το ZIMARI είναι ένα από τα concept που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της εστίασης. Αφορά μια all day επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, που εξαιτίας της έλλειψης χρόνου, επιθυμεί εύκολες και γρήγορες αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές επιλογές coffee & snack.

Στο πέντε κατάστημα του δικτύου στην Αθήνα μπορεί κανείς να δοκιμάσει speciality καφέ, χυμούς και άλλα ροφήματα, επιλεγμένα προϊόντα ζύμης, την πιο πλήρη γκάμα σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers – κλαμπ sandwich, γλυκά και παγωτό σε ένα μοντέρνο και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον. Προσφέρει δηλαδή μια ολιστική εμπειρία στον καταναλωτή, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα προϊόντα υψηλής ποιότητας από πρώτες ύλες, αλλά και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου η επιχειρηματική πρόταση εφαρμόζεται σε δύο  format: Flagship που συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία με service ή χωρίς, γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας και street format όπου προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away street coffee & food πρόταση. Η επιτυχία των δύο format όπου έχουν αναπτυχθεί βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και το γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση.

Το ZIMARI προφέρει τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία των συνεργατών του. Το ολοκληρωμένο concept και τα δύο format δίνουν τη δυνατότητα στον υποψήφιο franchisee να επιλέξει εκείνο το κατάστημα που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI