Η RE/MAX Ελλάς διοργανώνει το 1ο online συνέδριο γυναικών επαγγελματιών στο real estate

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρτίου 2021
Η RE/MAX Ελλάς διοργανώνει το 1ο online συνέδριο γυναικών επαγγελματιών στο real estate

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με το 1ο διαδικτυακό συνέδριο γυναικών επαγγελματιών του real estate που διοργανώνει και συντονίζει το δίκτυο franchise RE/MAX Ελλάς. Σκοπός, είναι η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον χώρο των ακινήτων, κάτι που πάντοτε αποτελούσε κομμάτι της εταιρικής του ταυτότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή «αγκαλιάστηκε» από γυναίκες επαγγελματίες με αξιόλογη πορεία στην ελληνική αγορά ακινήτων από διάφορες κτηματομεσιτικές εταιρείες αλλά και από τον οργανισμό Women On Top, που από το 2012, προωθεί ενεργά την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Έξι καταξιωμένες κυρίες από τον κόσμο του «επιχειρείν» θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους, τον δρόμο προς την κατάκτησή της μα περισσότερο, το όραμα και το θάρρος τους απέναντι στις προκλήσεις.

Στόχος είναι η υποστήριξη την γυναικών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακινήτων και η ενημέρωση εκείνων που θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια δυναμική αγορά! Η RE/MAX Ελλάς κάνει την αρχή για την οργανωμένη συνύπαρξη των γυναικών επιχειρηματιών του real estate, χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον μεσιτικό κλάδο.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για ΟΛΕΣ, χωρίς καμία επιβάρυνση. Παρακάτω ο σύνδεσμος για την εγγραφή στην εκδήλωση: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMpdempqzoiGtwlHMClU-9MmpzNkiGFbZje

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

RE/MAX