Η πρόταση του Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Ιανουαρίου 2024
Η πρόταση του Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών

Η πρόταση του Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών, καθώς αποτελεί μια διαφοροποιημένη πρόταση που «πιάνει» όλες τις ώρες της ημέρας, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο. Το Pizza Days αποτελεί το 3rd place της καθημερινότητας των ανθρώπων της σύγχρονης πόλης, με τις signature συνταγές του να φανερώνουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας. Πρόκειται για μια φρέσκια πρόταση με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, διαθέτοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν τον συνεργάτη – franchisee στην κερδοφορία.

Βασικό χαρακτηριστικό του Pizza Days είναι ότι αποτελεί σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για meetings, όπως και για μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμο brunch. Σε συνέντευξή του, ο συνιδρυτής του Pizza Days, Αναστάσιος Δήμας αναφέρει: «Δεν είμαστε απλώς ένα κατάστημα που θα επισκεφθεί ο πελάτης μία φορά τον μήνα, αλλά ένα εστιατόριο που μπορεί να γίνει στέκι σε καθημερινή βάση, λόγω του συνδυασμού τιμής και ποιότητας των προϊόντων μας. Σε αυτό συντελούν και τα στοιχεία διαφοροποίησής μας από τον ανταγωνισμό, που είναι η ποιότητα, η ζύμη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και φυσικά το πρωινό μας. Ο παραπάνω συνδυασμός βοηθά την επιχείρηση να αυξάνει τους τζίρους σε καθημερινή βάση».

Pizza Days ξυλόφουρνος πίτσα

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς στόχους και τις αξίες που τον καθοδηγούν ως επιχειρηματία, ο Αναστάσιος Δήμας απαντά: «Δίνουμε έμφαση πρωτίστως στον franchisee, ώστε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες θα έχουν ένα κοινό όραμα, με βασικό γνώμονα το όφελος για τον συνεργάτη μας. Οι αξίες που καθοδηγούν την ομάδα του Pizza Days εστιάζουν στη διατήρηση της ποιότητας σε όλους τους τομείς της επιχείρησης».

Το Pizza Days συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για τη χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον πελάτη, δομεί ένα concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που κάνει τη διαφορά στην αγορά της εστίασης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS