«Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση ξεχωρίζουν το ZIMARI»

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Φεβρουαρίου 2023
«Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση ξεχωρίζουν το ZIMARI»

Το ZIMARI έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό  αποτύπωμα τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της καφεστίασης. Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση που διακρίνεται για τη μεγάλη προϊοντική γκάμα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

«Το concept του ZIMARI είναι το προϊόν, η καλή ποιότητα, η σωστή εξυπηρέτηση. Αυτό που ψάχνει ο καταναλωτής σε ένα κατάστημα», αναφέρει ο ιδρυτής του ZIMARI, Ιουλιανός Κίππης: «Ο πελάτης πηγαίνει σε πολλά καταστήματα και επιστρέφει σε αυτό που θα βρει καλό περιβάλλον, καλή ποιότητα, καλές τιμές, ανθρώπινη συμπεριφορά. Το ZIMARI διακρίνεται για την ειλικρίνεια, καθώς ό,τι πληρώσει κανείς αυτό θα πάρει. Ο πελάτης πρέπει να μπει στο κατάστημα και να νιώθει ασφαλής. Στο  φαγητό, στο περιβάλλον, στην καθαριότητα και στην απόδειξη».

ZIMARI

Πλούσιες και γευστικές ZIMARI επιλογές

Στα πέντε καταστήματα του δικτύου ZIMARI, από νωρίς το πρωί, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πλούσια παλέτα γεύσεων από παραδοσιακές πίτες και ζύμες, φτιαγμένες από αγνά, ποιοτικά υλικά. Και επειδή η ημέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καφέ, ο speciality, ιταλικός καφές ανώτερης ποιότητας που σερβίρεται, συμπληρώνει ιδανικά ένα πλήρες πρωινό. Για τα μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, το ZIMARI φροντίζει να προσφέρει πολλές γευστικές επιλογές σε snacks: από κρουασάν, μέχρι μπισκότα, muffins, κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά και χειροποίητες μπάρες βρώμης που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο των καταστημάτων.

Απαντώντας ταυτόχρονα στις νέες τάσεις στην καφεστίαση και τον χώρο του snack, το ZIMARI προσφέρει πλούσιες επιλογές για brunch αλλά και healthy. Οι προτάσεις προς τον καταναλωτή βασίζονται στις σαλάτες με λαχανικά και super foods ή στα πλήρη lunch boxes με βάση τον τόνο, τον σολωμό και την pasta. Επιπλέον, περιέχει μεγάλη ποικιλία από burgers και κλαμπ sandwich, ενώ τα εργαστήρια που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάστημα παράγουν καθημερινά πολλά γευστικά γλυκά, από cheesecakes και κορμούς, μέχρι τάρτες, κέικ και μηλόπιτες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI