Η PIZZA FAN αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Driving Growth and Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουνίου 2021
Η PIZZA FAN αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Driving Growth and Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

Η PIZZA FAN αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Driving Growth and Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021. Το βραβείο Driving Growth and Innovation, απονέμεται στον franchisor που εστιάζει κι επενδύει στην καινοτομία, στη συνεχή εξέλιξη του concept και στην τεχνολογική υπεροχή. Σε εκείνον που αναπτύσσει εργαλεία, διαδικασίες, συστήματα που επηρεάζουν το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών, θέτοντας νέα πρότυπα τόσο σε επίπεδο concept κι αγοραστικής εμπειρίας, όσο και επιχειρηματικού μοντέλου.

Η PIZZA FAN, επέτυχε να δημιουργήσει έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό, ευέλικτο μηχανισμό, με δομές χαμηλού κόστους, ώστε να είναι κι αποδοτικός για τους συνεργάτες του δικτύου, ορίζοντας νέα πρότυπα στον κλάδο της εστίασης.

pizza-fan-THE-FRANCHISE-SUCCESS-AWARDS-20211-1

Στο επίκεντρο ο franchisee

Η PIZZA FAN διαθέτει 80 καταστήματα σε Ελλάδα και  Κύπρο  από το 1996  και πλέον κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της εστίασης. Ακόμα και τις ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων ετών, η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα. Κράτησε σε υψηλά επίπεδα το τζίρο της, προχώρησε σε άνοιγμα νέων καταστημάτων,  εφάρμοσε rebranding σε όλο το δίκτυο της  και έθεσε γερές βάσεις για την εξάπλωση στο εξωτερικό.

Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η PIZZA FAN στηρίζει τους franchisees της με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό concept που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στον χώρο της εστίασης.

pizza-fan-THE-FRANCHISE-SUCCESS-AWARDS-2021-1

Άποψη της εταιρείας είναι ότι κάθε μοντέλο που εστιάζεται στον άνθρωπο μπορεί να πετύχει όταν αφουγκράζεται τις πραγματικές του ανάγκες και μιλάει τη δική του γλώσσα.  Ίσως αυτό είναι και ένα μήνυμα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον των επιχειρήσεων σε ένα πιο ανθρώπινο μάρκετινγκ, σε έναν κόσμο που κάποιος νοιάζεται.

Η PIZZA FAN έχει δώσει τη δυνατότητα σε ένα σημαντικό αριθμό στελεχών της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα καταστήματα franchise, διευκολύνοντας τους μάλιστα σημαντικά στο ξεκίνημά τους με συμμετοχή χωρίς κεφάλαιο και εξόφληση από τα κέρδη, ώστε να ανοίξουν δρόμους και να γίνουν και οι ίδιοι επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

pizza-fan-THE-FRANCHISE-SUCCESS-AWARDS-2021-1 (1)

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN