Η Pet City προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης σε μία αγορά που βρίσκεται σε άνθηση

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2021
Η Pet City προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης σε μία αγορά που βρίσκεται σε άνθηση

Από το 1988, η Pet City, εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας.

pet city ARGYROYPOLI

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει η Pet City σε νησιά, τουριστικούς προορισμούς και μεγάλα αστικά κέντρα, πολλές και τα οφέλη ακόμα περισσότερα, ιδιαίτερα όταν ο franchisee αναζητά απασχόληση για όλη την οικογένεια. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό 800 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να εξυπηρετεί τους 3.200.000 πελάτες που εισέρχονται στα 80 καταστήματα της αλυσίδας. Η επιτυχία στο franchising έχει ήδη ξεκινήσει για την Pet City με αφετηρία το νησί της Πάρου, γεγονός που αποδεικνύεται και από την ανάδειξη της εταιρείας στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, ως Gold Winner στην κατηγορία Specialized Retail Stores Franchise.

petcity 4

Mε την Ελλάδα να είναι μία από τις χώρες με το πιο υψηλό ποσοστό φιλοζωίας, γίνεται αντιληπτό πως ο κλάδος των pet shops, παρουσιάζει άνθηση. Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από 1.500.000 πολίτες έχουν στο σπίτι τους τουλάχιστον ένα κατοικίδιο. Ακόμα και σε περίοδο πανδημίας, οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να αφιερώνουν πόρους για την ποιοτική διαβίωση των κατοικιδίων τους, θεωρώντας τα αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς τους.

«Πλέον τα ζώα συντροφιάς αντιμετωπίζονται ως μέλη της οικογένειας. Αναγνωρίζονται οι ανάγκες τους όχι μόνο από τους καταναλωτές αλλά και από την ίδια την πολιτεία. Χρέος των Pet City ήταν να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα απέναντι στα ζώα συντροφιάς, γιατί αντιληφθήκαμε ότι ο ρόλος μας απέναντι σε χιλιάδες καταναλωτές ήταν αυτός ακριβώς: σεβασμός στα ζώα και δυνατότητα μιας καλύτερης ποιότητας ζωής», αναφέρει το τμήμα Διεύθυνσης εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise