Η Πάτρα υποδέχεται το νέο Mailo’s με μεγάλο ενθουσιασμό!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτωβρίου 2023
Η Πάτρα υποδέχεται το νέο Mailo’s με μεγάλο ενθουσιασμό!

Το ταξίδι του Mailo’s σε όλη την Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ασταμάτητη τροχιά, με το νέο κατάστημα στην Πάτρα, στην οδό Γεροκωστοπούλου 20, να σημειώνει ουρές από την πρώτη ημέρα λειτουργίας! Στοχεύοντας στρατηγικά διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees.

Προσαρμογή στις ανάγκες του κοινού

To Mailo’s The Pasta Project έχει αποδείξει ότι μέσω της μοναδικής προσέγγισής του στη fresh pasta και το street food και της δημιουργίας μιας νέας κατηγορίας καταστημάτων, πολύ σύντομα κέρδισε την αποδοχή του κόσμου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και διευρύνοντας το κοινό του. Το Mailo’s έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές του κόσμου, πλέον και στην Πάτρα, η οποία εξέφρασε ολοκληρωτικά την αγάπη της για τη fresh pasta και το street food. Με τα ακαταμάχητα αρώματα και τις εκρηκτικές αλλά εκλεπτυσμένες γεύσεις του, το Mailo’s The Pasta Project έχει βρει τον τρόπο να αιχμαλωτίζει και να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

#1 στην κερδοφορία και την ικανοποίηση των franchisees

Το Mailo’s επιτυγχάνει την πρώτη θέση στην κερδοφορία EBITDA στο σχετικό τμήμα του street food και της εστίασης, γεγονός που οφείλεται εν μέρει στο ελκυστικό κόστος τροφίμων και στην παραγωγικότητα της εταιρείας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της κερδοφορίας και της επιτυχίας για τους franchisees. Επιπλέον, το Mailo’s έχει καταταχθεί στην πρώτη θέση στις πωλήσεις ανά τετραγωνικό μέτρο, στην αύξηση των εσόδων, στην αφοσίωση των πελατών, στις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις και στις διαδικτυακές πωλήσεις aggregators στις αγορές που δραστηριοποιείται. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρείας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, παραμένοντας πάντα προσηλωμένο στην επιλεκτική στρατηγική ανάπτυξης, καθώς και στην παροχή των υψηλότερων επιπέδων υποστήριξης και επιτυχίας στους συνεργάτες του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT