Η ολοκληρωμένη εμπειρία PIZZA DAYS δημιουργεί πιστή κοινότητα πελατών

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρτίου 2023
Η ολοκληρωμένη εμπειρία PIZZA DAYS δημιουργεί πιστή κοινότητα πελατών

Τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας φανερώνει το PIZZA DAYS, που αποτελεί κορυφαίο προορισμό για ποιοτικό φαγητό. Πρόκειται για μια φρέσκια πρόταση που αφήνει το δικό της αποτύπωμα στον κλάδο της εστίασης, για την μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει.

Σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή αισθητική, η ομάδα του PIZZA DAYS δημιουργεί καθημερινά signature συνταγές που χαρίζουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Την premium εμπειρία ενισχύει ο αυθεντικός ξυλόφουρνος, που είναι «ανοιχτός» στο κοινό. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής γίνεται ουσιαστικά μέρος της διαδικασίας, καθώς βρίσκεται μπροστά σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Ταυτόχρονα γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων (pizza, τυρόπιτα, πεϊνιρλί, καλτσόνε κ.ά.), με βάση τη φρέσκια χειροποίητη ζύμη 24ωρης ωρίμανσης. Ξεχωριστή «ενότητα» στο κατάστημα PIZZA DAYS αποτελεί επίσης το Pastificio, όπου φτιάχνονται καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά χειροποίητα ή μηχανής ανάλογα με το είδος τους.

pizza days

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Στην απόδοση της μοναδικής εμπειρίας για τον καταναλωτή, συμβάλει σε μέγιστο βαθμό η ομάδα του PIZZA DAYS. Πρόκειται για άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με τη γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι καταναλωτές λαμβάνουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και δίνεται έμφαση όχι μόνο στην ικανοποίηση των αναγκών τους, αλλά και στην υπέρβαση των προσδοκιών τους.

Παράλληλα η ατμόσφαιρα του καταστήματος είναι σχεδιασμένη προκειμένου να «σαγηνεύει» τον επισκέπτη, ο οποίος θέλει να περνάει ολοένα και περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο του μαγαζί, έτσι ώστε να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται. Ο χώρος αποπνέει μια εξαιρετική οικειότητα και δίνει στον καταναλωτή το αίσθημα της οικογένειας, της φιλοξενίας και της ποιότητας, τα οποία δομούν μια κοινότητα πιστών πελατών που το προτιμά ξανά και ξανά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS