Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουαρίου 2022
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Ο Όμιλος «Γρηγόρης» συνεχίζει την ανάπτυξη καθώς μετά το κατάστημα του Πειραιά ένα νέο κατάστημα Γρηγόρης έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του Γρηγόρη συνεχίζοντας την επέκτασή του και στις κλειστές αγορές. Από χθες 3 Φλεβάρη λοιπόν στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας προστέθηκε μια ευχάριστη και γευστική νότα, μετά το άνοιγμα του νέου καταστήματος Γρηγόρης στον εξωτερικό χώρο αφίξεων του Αεροδρομίου «Μακεδονία». Πλέον οι ταξιδιώτες που καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα νόστιμο και γρήγορο μικρογεύμα μετά την πτήση τους. Μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα μικρογεύματα, σφολιατοειδή καθώς και ιδιαίτερες γλυκιές επιλογές ικανές για να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο, μας περιμένουν να τις δοκιμάσουμε στο νέο κατάστημα Γρηγόρης.
Ο Όμιλος «Γρηγόρης» μετράει 47 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ενώ έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γλυκά και αλμύρα σνακ. Παράλληλα έχει επιτύχει να συνδυάσει τις παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνα προϊόντα, έχοντας φθάσει σε σημείο να καλύπτει τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις. Κρύα και ζεστά σάντουιτς φτιάχνονται επιτόπου στην κουζίνα των καταστημάτων όλη μέρα και αφράτες πίτες με εκλεκτές συνταγές και αγνά υλικά ψήνονται καθημερινά, συνεχίζοντας την αξεπέραστη παράδοση στην ποιότητα και τη γεύση. Στον χώρο του franchising η εταιρία μπαίνει το 1994.
Σήμερα ο Όμιλος έχει στο δυναμικό του πάνω 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία. Ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ