Η νέα εικόνα του Cappuccio μας συστήνεται στο Παγκράτι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Δεκεμβρίου 2022
Η νέα εικόνα του Cappuccio μας συστήνεται στο Παγκράτι

Το νέο κατάστημα Cappuccio στο Παγκράτι (Φορμίωνος 79) είναι γεγονός, καθώς άνοιξε της πόρτες του τη Δευτέρα (21/11). Ειδικότερα, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ένα νέο και ευέλικτο format, σε χώρο 30 τ.μ. αξιοποιώντας πλήρως το σύνολο της προϊοντικής γκάμας του concept και προσφέροντας στον franchisee ελκυστική δομή κερδοφορίας. Πρόκειται για έναν χώρο με street χαρακτήρα, που ικανοποιεί τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας του απλά, εύγεστα και value for money προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το Cappuccio αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρή ταυτότητα και διαφοροποίηση, που προσφέρει premium καφέ, με ιταλικό χαρμάνι που κατασκευάζεται αποκλειστικά για την επιχείρηση, χειροποίητες ζύμες, healthy σαλάτες, lunch boxes, γλυκά και επιλογές για πλήρη γεύματα. Σε συνδυασμό με την κατηγορία brunch που είναι σημαντική προσθήκη στις πωλήσεις των καταστημάτων, το Cappuccio υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές ροές καταναλωτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

cappuccio

Επιπλέον με την εφαρμογή του νέου format του Cappuccio, προσφέρεται στον franchisee η δυνατότητα εισόδου στο επιχειρηματικό περιβάλλον με χαμηλότερο κεφάλαιο. Ταυτόχρονα ανοίγει κανάλι σε νέες αγορές, αξιοποιώντας σημεία με λιγότερα τετραγωνικά μέτρα, διευκολύνοντας τη διαδικασία real estate και μειώνοντας την απαιτούμενη αρχική επένδυση για τον συνεργάτη.

Με βάση τα παραπάνω, το Cappuccio αποκτά νέες δυνατότητες σε ότι αφορά τη δημιουργία πωλήσεων, υπερβαίνοντας την κατηγορία street café και απαντώντας στα ζητούμενα κερδοφορίας στον κλάδο. Σημειώνεται επίσης η έντονη παρουσία της επιχείρησης στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά των online aggregators, έχοντας ως σημείο υπεροχής το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και το γεγονός ότι απευθύνεται σε πολλαπλές κατηγορίες με αυξημένη απόδειξη.

Συνοψίζοντας, το Cappuccio αποτελεί ελκυστική επιλογή για τον franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί  στο τομέα της καφεστίασης. Αφορά ένα πετυχημένο concept, με τα πολλαπλά format να δίνουν τη δυνατότητα  άμεσης επιχειρηματικής δραστηριοποίησης με κερδοφόρο τρόπο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στον υποψήφιο επενδυτή σταθερότητα και διαχρονικότητα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAPPUCCIO